2789
عنوان

حذف تاپیک

1 بازدید | 13 پست

ببخشید در روز چند تا تاپیک میتونیم حذف کنیم؟

الان من لینک همه تاپبکامو ساعت 14 تا15 برای نی نی یار فرستادم حذف میشن تا چند روز اخیر یا باید هر روزی یه تعداد خاصی بفرستم؟

ممنون میشم بگین

@ازسارابپرس

@niniyar

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمعنی؟ اخه اون زمان که واسه حذف تاپیک باید تگ میکردیم قانونش یکی بود از وقته این مدلی شده فک کنم مح ...

من دوتا میفرستم پاک نمیکنه تازه میگه روزی یکی بیشتر پاک نمیشه

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

من دوتا میفرستم پاک نمیکنه تازه میگه روزی یکی بیشتر پاک نمیشه

خدایا شکرت 79 تا تاپیک دارم میشه 78 روز که هر هفته 3 روز پاک میکنن میشه 26 هفته یعنی 182 روز یعنی 3 ماااااههه دیگههه تقریبا

خدایا شکرت 79 تا تاپیک دارم میشه 78 روز که هر هفته 3 روز پاک میکنن میشه 26 هفته یعنی 182 روز یعنی 3 ...

اگه روزای زوج تعطیل رسمی نباشه اره همینی ک تو میگی😂🤌

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

خدایا شکرت 79 تا تاپیک دارم میشه 78 روز که هر هفته 3 روز پاک میکنن میشه 26 هفته یعنی 182 روز یعنی 3 ...

خلاصه بفرست دیگه هفته ایی سه تا ،باز از هیچی بهتره

فکرنکنم برات پاک کنه اون همه رو که امروز فرستادی،همون یه دونه هم پاک نکنه شاید امروز

بعد انتظار دارن به بقیه هم نگیم گزارش بزنن

مگه ما بیکاریم این همه روز هر دفعه سر ساعت های مشخص بیایم تاپیک بفرستین ک پاک کنن

خب گزینه حذفشو میذاشتن دیگه به زحمت هم نمی افتادن!!!

تاپیکی که خودمون میزنیم حق نداریم حذف کنیم خیلی منطقیه...

...

سلام

خودشون که میگن روزهای زوج یکی بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.