2789
من کلا دامن ندارم .برای عید میخوام دامن با ساپورت بپوشم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی وقته درگیرشم جسته گریخته .یه ماهی هست تلاشمو مضاعف کردم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
بگوووووو سمین جان گوش میدیم
بگو
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
بچه ها من یه دفتر آرزو داشتم توش منوشتم چی میخوام ، مشخصم کرده بودم که تا آخر دی یه آشنا یا پارتی از یه کاری برام جور میه من میرم سر اون کار تو ایسنتا به طور کامل اتفاقی یه آقایی درخواست داد منم قبول کردمبعد دیدم تو حایی کار میکنه ک من تو دفتر آرزوهام نوشتم ، دو روز حرف زدم قصد ایشون آشنایی بود و من قصدم پارتی ک تو منم برم همونجا ک ایشون کار میکنه، من سرد برخورد کردم تو این دو روزه ، اونم سر یه مسیله کاملا جزیی کاملا هر چی از دهنش دراومد رو گفت و منو بلاک کرد ....من حتی کامل نمیشناختمش ولی چهره اش کارش استعدادش تو زمینه کاریش دقیقا همونچیزی بود ک من میخواستم ، یکی دو هفته از این ماجرا میگذره ولی اون شخص از ذهن من نرفته ...چیکار کنم ؟؟ هه معیارایی ک میخواستم داشت چیکار کنم از یادم بره :((
تو خودشومی خواستی یامی خواستی بری سرکار؟
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
تینا جان قصدم اول کاملا چیزی ک تو دفتر آرزوهامم نوشته بودم کار بود بواسطه یه آشنا که همونم شد ولی وقتی باهاش آشنا شدم استعدادشو دیدم قیاف به دلم نشست .... تله پاتیمون خیلی قوی بود ولی سر دو روز نشده یهو رفت قسمت با جذب منافات داره ؟
ثمین جون من زیاد نمی دونم از الراز بپرس یاپریا یا خوشبخت ترین زوج
ثمین توکه اصلا درباره ی اون اقاپسرجذبیننوشتی درحدهمون ارزوتوکه نوشتی جذب کردی