2777
2789
بچه ها از همتون ممنون حس می کنم افتادم تو یک روال مثبت برای ترمیم ترسهام هر روز یک چیز جدید تو تاپیک میبینم بحثهای جدید بهم معرفی می شه که داره کمکم می کنه از دنیایی که با تصورات ساختم دور بشم و بهتر ببینم خیلی دوستتون دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام دخترا .. خوبید ؟ این تاپیکم امروز داشتم میخوندم به نظرم بد نیست.. یه نگاهی بهش بندازید..: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=148781&T=%D9%81%D9%86%DA%AF_%D8%B4%D9%88%D9%8A%D9%8A_%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%AF_&PageNumber=1
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دخترا .. خوبید ؟ این تاپیکم امروز داشتم میخوندم به نظرم بد نیست.. یه نگاهی بهش بندازید..: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=148781&T=%D9%81%D9%86%DA%AF_%D8%B4%D9%88%D9%8A%D9%8A_%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%8A%D8%AF_&PageNumber=1
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلامبچه ها دوستم پیام داد بهم گفت قصدازدواج داری گفتمش چطور گفت معرفیت کردم به کسیقراره خواستگاربیاد اما اگه بخاطرمادرم شایدنیان چون من همه چیوکامل گفتم باصداقت
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
یک حسی بهم می گفت تعمیرات خونه تمام بشه خواستگارمیاد دستشوری کلا ازاول ساختیم باکلاس شدولی رنگ در مونده. دوستم گفت توروخدا الکی ردنکنیا
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
فیلی شایدبخاطرمادرم اصلانیان
تینا این ترس و فکرتو پاکسازی کن .مطمئن باش طرف اگه ادم حسابی باشه انقدر درک میکنه مشکلات مادرتو .
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
چجوری پاکسازیش کنم
ماهرخ ازبس ب همین دلیل رفتن عادت کردم
راحیل بیماری لوپوس داره