2777
2789
تینا جان اصلا انرژی منفی نفرست و نگران این قضیه نباش کسی که زوج الهیت باشه تو رو برای خودت میخواد کاری به مشکلات خانوادتون نداره 😊انشاالله که بهترینا برات اتفاق میوفته دوست عزیزم
👀
مرسی بچه ها اصلا نمیدونستم دیروز دوستم پیام داد شماره خونتون روگم کردم واینها امروزبهم گفت قصدازدواج داری
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الراز من همینجوری گفتم تا دستشویی تمام شه یکی میاد ولی هیچ جایی نرفتم همش خونه هستم ک امروزیهودوستم امدگفت دلم تنگ شده تهران بودم امدم چه خبرچی می کنی
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
به به پس یه عروس دیگه توراه👰💐 تینا جان من نمبدونم مادرت مشکلش چیه ولی از خدا میخوام شفاش بده. و این که هیچ‌کار خدا بی حکمت نیست . بزار بیاد جلوتر انرژی منفی نده به خودت. ایشالله هر چی خیره خوشی برات بشه عزیزم😙
میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
پاکسازی به زبان ساده اینه که قبول کنی هر اتفاقی میوفته به خاطر افکار و خاطرات ضمیر ناخوداگاهته قدم اول اینه که بپذیری و بعد از خودت طلب بخشش کنی .اینو خیلی تکرار کن.یه جای اروم بشین و تکرار کن من میدونم این اتفاقات به خاطر افکار منفی خودمه .من از درون خودم طلب بحشش دارم .ممنونم که میبخشی وعاشق خودمم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ممنون
پاکسازی اینه ضمیر باطنی یا الوهیت خطاب قرار بدی چهار جمله بگی دوستت دارم متشکرم ببخش سپاسگزارم بگی هر روز چندین مرتبه مثل ذکر بگی
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
#پاکسازی
امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرمایند: 

هر کس تا دو ماه روزی چهارصد بار پی در پی بگوید:« أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلـهَ إِلاّ هو الْحَیُّ الْقَیُّومُ ، الرَّحْمنُ الرَّحیمُ ، بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ». 

« از خداوند ، طلب آمرزش می‌کنم ، خدایی که معبودی جز او نیست ، زنده‌ای ازلی و ابدی ، سرپرستی بی همتا و پدید آورنده آسمان‌ها و زمین است . از همه ستمی که به خود کرده و جرمی که مرتکب گشته‌ام و اسراف و زیاده‌روی که بر نَفْس خویش روا داشته‌ام ( آمرزش طلبیده ) و به سوی او باز می‌گردم » ; 

یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود ، یا گنجی از مال و ثروت روزیش می‌گردد اینم یه ذکر دیگه برا پاکسازی
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
خلاصه این فایله این بود:ک تحصیل باعث نشه ک فراموش کنید ک باید ازدواج کنید و یهو ب خودتون بیاین ک دیگه فرصت مادر شدن ندارین، و اینکه همسر آیندتون رو میتونید تو هرسنی فقط با تغییر در ظاهر و رفتار و طرز فکر بدستش بیارین و جذبش کنید
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید