2777
2789
طی ۵ روز هر روز یه فایل ارسال میشه .منم امروز ثبت نام کردم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا 😍😍😍😍 مهدیه جون من خیلی ساله نتونستم بیام‌ زیارت آقا لایق نبودم شاید التماس دعا دارم‌ازت خیلی دلم پره این روزا سلاممو به آقا برسون بگو باران دلش بدجور شکسته بدجور
...
من ۳ساله میرم دعاکن امسال ۹۶بتونم بازم برم پابوس اقا دلم خیلی گرفته ک بشینم روب روی صحنه طلا کلی حرف دارم باهاش
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
خدایا ممنوتم خدایا شکرت خدایا دوست دارم فقط همین خدایا خیلی دوست دارم
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
تا تو رو دارم حس می کنم دنیا تو دستامه وقتی که عشقت مثل نفس همیشه همرامه دیگه باور کن که بودنت تموم دنیامه به تو نزدیک وقتی که تنها زیر بارونم خیلی دلتنگم تو این روزایی که پریشونم چجوری بگم خدا جون از تو ممنونم “ممنونم واسه این زندگی و هوای تازه واسه هر چی که من و یاد تو می ندازه واسه امروز که نمی زاری تموم شه من تو رو دوست دارم بی حد و اندازه”(دو بار) ♫♫♫♫♫♫ ♫♫♫♫♫♫ تا تو رو دارم حس می کنم دنیا تو دستامه وقتی که عشقت مثل نفس همیشه همرامه دیگه باور کن که بودنت تموم.دنیامه به تو نزدیک وقتی که تنها زیر بارونم خیلی دلتنگم تو این روزایی که پریشونم چجوری بگم خدا جون از تو ممنونم “ممنونم واسه این زندگی و هوای تازه واسه هر چی که من و یاد تو می ندازه واسه امروز که نمی زاری تموم شه من تو رو دوست دارم بی حد و اندازه”(دو بار)
سلام دوستان🌹

دوره کلاس "همسردلخواه" پنج روزه است

فایل روز اولش اومد به ایمیلم و من اینجا گذاشتم

شرح کل دوره اینجا ببینید: http://www.gisgolabetoon.ir/fa/ezdevaje-movafagh

فایل صوتی برا منم دانلود نمیشد, فقط بصورت آنلاین پخش میشد و گوش کردم
اگر باز نشد مرورگرتون تغییر بدید😘

زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
دوستان سلام صبح به خیر.. تینای عزیز چرا جلو جلو خودت پیش بینی منفی می کنی ؟! شاید این آقا اینقدر با فهم و شعور باشند که با چشم باز کمالات شما و خانواده ی محترمتون رو ببینند و ان شا ا.. اونقدر لایق باشند که همسر دختر ماهی مثل شما باشند ..
.....be brave , even if you are not,pretend to be
هر روز برو جلوی اینه خودت در آغوش بگیر و بگو خیلی دوسستت دارم تینا جووون.. تو لایق بهترینهاییی.... روزی حد اقل ده بار با حس کامل این جمله رو بگو ... همه ی شما دخترا هم همینطور... خدارو شکرل کنید .. بگید خدایا ازت سپاسگزارم که همسر دلخواه من رو که حق منه و تو میخوای در بهترین شرایط به من می رسونی ... بعدشم کل روز شاد باشید .. همه ی کاراتون رو با نهایت شادی انجام بدید و بقیش رو بسپارید به خدا ... " عشق الهی هم اکنون در زندگی من سرگرم کار است و بیدرنگ همه چیز را روبه راه می کند "
اگر خودتون رو برای شادی آماده کنید کائنات چاره ای نداره جز این که شادی رو تقدیمتون کنه.. دنیا یه منوی بزرگه شما چیزی رو دریافت می کنید که از قبل سفارش داده باشید...
دخترا لطفا با دلای پاکتون برام دعا کنید.. دو تا دکتر بهم گفتند پاهام نیاز به جراحی داره .. یه دکتر دیگه هم میرم دیگه هر چی خدا بخواد.. دعا کنید خدا بهترین نتایج رو نصیب ترمه کنه ....مرسی
ترمه جون عزیزدلم ان شالله ک یهونرسیده ب دکترخوب بشی🌹👄🐤بچه هاهمتونوخیلی دوست دارم این سری به دلم افتاده که این اقا نمی ره مثل بقیه من باصداقت به دوستم گفتم جریان رو حالاهرعملی عکس العملی داره ببینیم بازتاب صداقت چیه🌹🙈