2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

63 بازدید | 4 پست

دوستان من میخام اصلاح سبک تغذیه کنم چندتا سوال داشتم نون ماکارونی سبوس دار و برنج قهوه ای برای پلی کیستیک خوبه درسته ؟ ارده بخورم خوبه ؟ مرغ دقیقا ب چ شکل میشه مصرف کرد؟ فقط ابپز؟ همه چیو روغن زیتون بنم حتی تخم مرغ شکسنم؟ هرچیری میدونید خوبه بگید لطفا 

و اینکه الان میخام ارده با خرما بخورم خوبه؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
روغن کنجد برای پخت و پز و سرخ کردن بهتره. زیادم نباید سرخ کنی. ارده و خرما هم هفته ای یه بار دو بار ...

ن خودمم ارده دوست ندارم مجبوری چون خوبه میخام بخورم مرسی

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش رژیم غذایی و کاهش وزن حذف سس و نوشابه و فست فود و پنیر پیتزا حذف هله هوله درمان دارویی

عزیزممن کمبود وزن هم دارم ,😭😭 چهل دو کیلو ام چاقیش تاثیر نزاشته همه تاثیرش صورتم زیر جوش زشت زشتهه 

مرسی عزیرم