2777
2789
عنوان

دوستانی ک قبلا افسردگی داشتین...

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست

رفع شدن افسردگی بستگی به حل کردن علتش داره. اگه دلتنگ یاری دیدن اون رفعش میکنه . اگه عزیزی رو از دست دادی فراموشی رفعش میکنه و چیزای دیگه

دارو ۵ درصد برا من بیشتر جواب نمیداد شایدم کمتر. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم وخواهم داشت خوب نمیشه

به نظر منم خوب نمیشم منم بالای ده ساله دارم دارو بعضی وقتا خوردم بی خیالتر شدم با دارو

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
اگ فردی لیسانس روانشناسی داره چه چیزایی میتونه تشخیص بده؟

لیسانس روانشناسی ینی روانشناسی عمومی خونده

ترجیح میدم حداقل ارشد باشه که راهش مشخص باشه تخصصش کودکه، نوجوانه، بالینی، زوج درمانگره و.....

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
بیخیال شدم😊حذف خیلی از ادما ک رو روحیم اثر داشتن و زخم زبون میزدن.حرفامو نمیزارم تو دلم باشه.ناراحت ...

خداروشکر...یعنی خودتونو نسبت ب افراد ۉ‌ حرفا و افکاری ک اذیتتون میکرد بیخیال گرفتین.درسته؟

چقدر زمان برد خوب بشین؟ من همیشه یه غمی تو مغزمه....

ببین بستگی داره در مورد چه نوعی از افسردگی صحبت میکنیم 

یه وقتی هست فرد واقعا نمیتونه ازون حالش بیاد بیرون حتی کار به استفاده از شوک تراپی میرسه. 

اما اگه در حدی هست که اکثر افسرده ها احتمالا هستن. 

۱. دارو: من دیدم مصرف کنن. اما باید قشنگ رو دارو بمونی و قطعش سخته و چون خیلی بیخیال میشن همش میخورن و ممکنه اضافه وزن بیارن. با همه این حرفا بعضی ها واقعا نیاز دارن و مثلا برای فردی که از زندگیش افتاده واقعا لازمه. خوبی هاش بهتر از بدی هاش هست در این موارد. 

۲. روانشناسی. یه روش CBT هست که میاد اون شناخت ها و باور هایی که داری رو بررسی می‌کنه. میاد میبینه ریشه افسردگی چی بوده. تو چه تفکر اشتباهی داری که اینهمه اضطراب به وجود آورد و سعی می‌کنه بهبودت بده. اینم موثر هست ولی بازم خود فرد خیلی خیلی مهمه. جادو نمیکنه و تا حدی کمک می‌کنه و می‌تونه واقعا تغییر بده. 

۳. خودت. هدف داری؟ ورزش میکنی؟ روابط خوب داری؟ تغذیه خوب داری؟ میخندی؟ میرقصی؟ 

سعی می‌کنی مثبت فکر کنی؟ میخوای خوب باشی؟ خودت خیلی مهمی...خیلی.  

رفع شدن افسردگی بستگی به حل کردن علتش داره. اگه دلتنگ یاری دیدن اون رفعش میکنه . اگه عزیزی رو از دست ...

درسته.من ب تازگی مادرم رو از دست دادم...از طرفی غصه ی ایندمم میخورم(کنکوری ام)‌‌...خلاصه فشار زیادی رومه....

یه عده احمق هم بدونه در نظر گرفتنه شرایطم هی از کنکۉرم میپرسن و نصیحتم میکنن...خلاصه اینا باعث شده دائما غمگین باشم و همیشه بغض دارم...

ببین بستگی داره در مورد چه نوعی از افسردگی صحبت میکنیم  یه وقتی هست فرد واقعا نمیتونه ازون حال ...

ممنون از راهتماییتون🌹❤️

راستش قبول دارم ک خودم تلاشی نمیکنم ۉاسه حاله خوبم. و تقریبا جواب همه ی سوالای اخرتون منفی بود واسه من....