2777
2789
عنوان

دوستانی ک قبلا افسردگی داشتین...

273 بازدید | 40 پست

چطور درمانش کردین؟

لطفا اگه خودتون درمان‌کردین بگین چطوری؟چیکارا کردین؟

مرسی

تعداد رای : 23
نظرسنجی
با‌روانپزشک و دارو؟
4
17%
با روانشناس ؟
2
8%
خودتون؟
8
34%
دیدن نتایج
9
39%

هر سه گزینه😊

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب دارو وابستگی پیدا نکردین؟ تۉنستین بزاریدشون کنار؟

نه وابستگی نبود پنج شیش ماه خوردم و قطع کردیم

الانم سه سالو خوردی ازش گذشته و عالیم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بیخیال شدم😊حذف خیلی از ادما ک رو روحیم اثر داشتن و زخم زبون میزدن.حرفامو نمیزارم تو دلم باشه.ناراحت شدم رک میگم.گوشه گیر شدم کمتر ارتباط برقرار میکنم.خصوصا با کسایی ک حس کنم کوچیکترین توهینی بهم میکنن.برا خودم ارزش قائل شدم.متوجه شدم کسی غیر خودم منو نمیخواد.چرا خودمو الکی عذاب بدم برا کسایی ک براشون مهم نیستم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!