2777
2789
عنوان

دوستانی ک قبلا افسردگی داشتین...

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
خداروشکر...یعنی خودتونو نسبت ب افراد ۉ‌ حرفا و افکاری ک اذیتتون میکرد بیخیال گرفتین.درسته؟ چقدر زما ...

اره.کمتر غصه میخورم.یکی‌حرفی گقت چندبار میبخشمش.تکرار کرد بهش میگم برو!خونوادمم اثر داشتن البته.با اونا سعی کردم رابطمو بهتر کنم.الان خیلییی بهتر شده.بحثامونو داریم ولی بازم خداروشکر

من حدودا چهار سال بدترین روزامو سپری کردم.چون کسی پشتم‌نبود.بچه بودم.ولی الان ن.شدم ی پا روانشناس.طوری ک دوستامم حالشون بد باشه خیلیاشون میان پیش من.حدودا چند ماه زمان برد.چون کسی غصه منو نمیخورد.تنها بودم. خیلی جاها یا بهتر بگم همیشه نادیدع میگرفتن منو.یاد گرفتم از حقم دفاع نکنم خودمم ک بد میارم.فکرشو بکن خونوادم بخاطر بی زبونیم دو سال از درس دورم کردن گفتن نخون هیچ کارع میشی.ولی امسال با وجود زخم زبونا رفتم دانشگاه.حرف خودم شد.اول باید اعتماد بنفستو تقویت کنی.تو کارت نمیتونم نباشه.گفتن نمیتونی شده لج کن ولی ب هدفت برس

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
درسته.من ب تازگی مادرم رو از دست دادم...از طرفی غصه ی ایندمم میخورم(کنکوری ام)‌‌...خلاصه فشار زیادی ...

ببین میخای فشارو از روی خودت برداری ؟ بهت بهترین راهکار رو میدم انجام بده . من خودم هم همسرم فوتبالی هستیم همسرم همیشه درباره فوتبال باهم صبحت میکنه بهم یاد میده یه بار گفت تیمای فوتبال وقتی چندتا بازی مهم و حیاتی داشته باشن و بخان فشارو از رو خودشون بردارن قبل بازی مربیشون مصاحبه میکنه و میگه فک نکنم بتونیم فلان تیمو شکست بدیم یا مثلا جلوی اونا کمترین شانس رو برا خودمون میبینم ما حذف شده ایم و اینا بعد با توجه به اینا حتی اگه بعدا شکست هم بخورن بازم کسی مسخرشون نمیکنه اما اگه موفق بشن همه سوت و جیغ میزنن براشون و تحسین میشن . برعکسشم دقیقا هست وقتی کسی ادعایی بکنه و خودشو بالاتر بگیره از بقیه همه دوس دارن بزننش زمین وقتی شکست میخوره همه مسخرش میکنن پدرشو درمیارن و وقتی ام پیروز میشه همه حرس میخورن . تو به همه بگه کنکور خیلی سخته فک نمیکنم بتونم موفق شم یا بگو همینجوری میرم کنکور بدم هدفی انچنانی ندارم . یا کلا چیزایی بگو که انگار سفت و سخت نگرفتی ‌ ولی در عمل تمام تلاشتو بکن . اینجوری فشار رو از روی خودت برمیداری.و اینکه  برای مادر خدابیامرزت هم خیرات کن و سر خاکش فاتحه بخون  براش نماز و قران بخون هم دل خودت ارامش میگیره هم روح مادرت شاد میشه مطمئن باش افسردگیت رفع میشه انشالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.کمتر غصه میخورم.یکی‌حرفی گقت چندبار میبخشمش.تکرار کرد بهش میگم برو!خونوادمم اثر داشتن البته.با ا ...

افرین‌ واقعا....خیلی قۉی هستی👏🏻👏🏻👏🏻

ممنون از راهنماییت😍❤️منم استفاده میکنم از راهکاراتون😍❤️

ببین میخای فشارو از روی خودت برداری ؟ بهت بهترین راهکار رو میدم انجام بده . من خودم هم همسرم فوتبالی ...

ممنون از راهنماییتون❤️😍

درست میگین...باید همین کارو بکنم😍👌البته ک الانم ب هیلیا آبجیم اینجوری گفته...

چشم حتما...ممنون❤️🌹

افرین‌ واقعا....خیلی قۉی هستی👏🏻👏🏻👏🏻 ممنون از راهنماییت😍❤️منم استفاده میکنم از راهکاراتون😍❤️

فداتشم ان شاءالله موفق باشی

من یکیو خیلی دوسداشتم ولی با رفتارش اذیت بودم.الکی بحث مینداخت وسطو باهام سرد بود.خیلی وابستش بودم.بیش از حد.بدترین ضربه ها رو بهم زد.ولی دیروز حذفش کردم از زندگیم.یجاییه گوشی نمیزارنش.امروز زنگید جواب ندادم.چون تصمیمم جدیه.دعا کن اینم با موفقیت پشت سر بزارم😊این دنیا خودش زود تموم‌میشه.چرا غصه تمومش کنیم بخاطر بقیه...

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
فداتشم ان شاءالله موفق باشی من یکیو خیلی دوسداشتم ولی با رفتارش اذیت بودم.الکی بحث مینداخت وسطو باه ...

افررررین.اظنااله قطعاااا میتونی 

خودمم اکسمو از زندگیم حذف کردم تو تیرماه سال پیش و خوشحالم از تصمیمم چون خیلی اذیتم‌کرد....

دقیقاااا.نباید ادم اجازه بده هیییچ بشری زندگیو‌ ب کامش تلخ کنه

ممنون از راهتماییتون🌹❤️ راستش قبول دارم ک خودم تلاشی نمیکنم ۉاسه حاله خوبم. و تقریبا جواب همه ی سو ...

خواهش میکنم ⁦♥️⁩

لطفا قدر خودتو بدون کاش بتونی عاشق خودت بشی و کاش می‌توانستم مغز خودم رو برات بفرستم که اینو درونی کنم برات که باید رو خودت کار کنی. از ۱۸ تا ۲۵ خیلی مراقب خودت بمون.

افررررین.اظنااله قطعاااا میتونی  خودمم اکسمو از زندگیم حذف کردم تو تیرماه سال پیش و خوشحالم از ...

افرین.درستش همیشه.ان شاءالله حالت عالییی شه❤