2777
2789

خودم تو فروشگاه داشتم خیلی با پرستیژ رد میشدم بسته کاندومو برداشته بودم روشو میخوندم بعد خب کنار اسپری ها و بادی اسپلشا بود اصلااا حواسم نبود فک کردم عطر جیبی ای چیزیه اخه تو کارتن بود وایییی یه پسره کنارم بود بدبخت از خنده سرخ شده بود اون دوست گاومم همرام بود دوید رفت تو ماشین یهو غیبش زد منم علجله کردم داشتم میرفتم شاراپپپ حواسم نبود خوردم ب سبدا اصن یه وضعیااا خدا سر دشمنمم نیاره😂

کلاس سوم بودم 

تو کلاس زبان گوزیدم🤦🏻‍♀️🥲

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی نگوو😂دوران دبیرستان بود تو بوفه مدرسه بودیم

به بچه ها گفته بودم بابام معلم زبانه(قبلا بود)😂اومد دنبالم ظهرش گف بریم مامانت منو کشت هی کارداد خیر سرمون بازنشسته شدیم🤦🏻‍♀️

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

وسط خیابون با دخترعموم از خنده جیش کردیم زیرمون 

البته بچه بودیما 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

منم با شوهرم رفتیم فروشگاه

نزدیک قفسه کاندوما شدیم من رفتم جلوتر شامپو بردارم برگشتم ب شوهرم خیلی یواش گفتم کاندومارو

گفت چی؟

گفتم کنارتا ببین کاندوم😛

نمیفهمید

یهو برگشتم دیدم ی زنه کنارمه داره با لبخند ژکوند نگاه میکنه

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

تو یه جمع بزرگ بودیم همه اومده بودن خونمون مهمونی بعد انلاین شاپ میخواستم سفارش بدم در اخر برا مشخصات نهایی یهو بلنددد جلو همه مردا و زنا گفته ماماااان ک... پستی مون چیه😊همه ترکیدن از خنده منم تا یه هفته از اتاقم بیرون نمیومدم کلا😑😂

دکتر یه آمپول گنده برام نوشته بود که توی دستم بزنم.. پرستار هم یه آقا بود.. منم ترسیده بودم به پرس ...

واییی حالا چه امپولی بود؟

ی پسر کراش داشتم تو زبان روش

میخواستم عکس بندازمم،فلشش روشن بود

الکی هی خاموش روشنش کردم که مثلا داره زنگ میخوره🤣🤣

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷