خودم تو فروشگاه داشتم خیلی با پرستیژ رد میشدم بسته کاندومو برداشته بودم روشو میخوندم بعد خب کنار اسپری ها و بادی اسپلشا بود اصلااا حواسم نبود فک کردم عطر جیبی ای چیزیه اخه تو کارتن بود وایییی یه پسره کنارم بود بدبخت از خنده سرخ شده بود اون دوست گاومم همرام بود دوید رفت تو ماشین یهو غیبش زد منم علجله کردم داشتم میرفتم شاراپپپ حواسم نبود خوردم ب سبدا اصن یه وضعیااا خدا سر دشمنمم نیاره😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
تو یه جمع بزرگ بودیم همه اومده بودن خونمون مهمونی بعد انلاین شاپ میخواستم سفارش بدم در اخر برا مشخصات نهایی یهو بلنددد جلو همه مردا و زنا گفته ماماااان ک... پستی مون چیه😊همه ترکیدن از خنده منم تا یه هفته از اتاقم بیرون نمیومدم کلا😑😂
الکی هی خاموش روشنش کردم که مثلا داره زنگ میخوره🤣🤣
گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷