2777
2789
عنوان

بیایین از سوتی های ناجوری که دادین بگین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پسر کراش داشتم تو زبان روش میخواستم عکس بندازمم،فلشش روشن بود الکی هی خاموش روشنش کردم که مثلا د ...

😂😂😂😂

منم  تو مؤسسه زبان با دوستم صندلی میبردیم ما شانسمون کلاسا جداس ما کلاسمون جا به جا شده بود طبق عادت بردیم کلاس قبلیه حالا کی توش بوددد؟ کراش بنده یه لبخند زدم گفتم اومدم مرور خاطرات بعد عنر عنر دوباره رفتیم بیرون😂

خیلی هم عالی بهتر از چسیدنه ک دو نفر دیگه رو متهم کنی همون بهتر ک گوزیدی و دل دو نفرو شاد کردی

اخه ببین بدبختا بجای اینمه بخندن رفته بودن تو شک اخه خیلی بلند بود😂🤦🏻‍♀️

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
😂😂😂😂 منم  تو مؤسسه زبان با دوستم صندلی میبردیم ما شانسمون کلاسا جداس ما کلاسمون جا به جا ش ...

😂😂من تا دو هفته برا اون کراشم گریه میگردم که چرا کلاسشو ازم جدا کردن😛

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
اخه ببین بدبختا بجای اینمه بخندن رفته بودن تو شک اخه خیلی بلند بود😂🤦🏻‍♀️

کلا گوزیدن شرافتمندانه تر از چسیدنه. دس مریزاد. ولی حواست باشه آخه جنس های ایرانی احتمال پارگی زیادی دارن. باید حواست باشه نیم کلاج نیم کلاج ولش کنی

یه بار تو خیابون دستشویی داشتم شدیدددددد... ب زور یه شرکت پیدا کردم وارد شدم دیدم ازینایی ک منشی هاش چند تا دخترن بی حجاب و لباس ست وخلاصه لاکچری... گفتم میتونم از سرویس استفاده کنم گفتن باشه در آخری هستش. منم رفتم در آخری باز کردم دیدم یه اتاق معمولیه گفتم وا... اینجا ک دستشویی نیس...یهو دیدم یدونه مونده ب اخری دستشویی فرنگیه. کلی هم روش کارتن و پرونده بود. خلاصه حدود بیست دقیقه طول کشید تمام کارتن هارو اوردم پایبن و ب زور کارمو کردم :))) و دوباره کارتن هارو گذاشتم سرجاش با دقت... خیلی هم طول کشید. با خودمم گفتم عاخه این چ وضعیه... اومدم بیرون یکیشون داشت از همون اتاق کناری میومد بیرون گفت شما کجایید؟گفتم سرویس... ی نگاه ب من کرد یه نگاه ب اتاق... با یه حالت مستاصل گفت سرویس همین اتاق اخری بود. داخل اتاق هستش باید تشریف میاوردید داخل میدیدید...اونجا ک رفتین انباری هستش و محل ذخیره پرونده های شرکته...منوووو میگی؟؟ یعنی زیر پام سست شد... چند لحظه خشکم زد...اونم خشکش زد...اروم اومدم بیرون و الان حدود یکساله ک هنوز نتونستم با این گندی ک زدم کنار بیام...

کلا گوزیدن شرافتمندانه تر از چسیدنه. دس مریزاد. ولی حواست باشه آخه جنس های ایرانی احتمال پارگی زیادی ...

🤣🤣🤣😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
واقعا کاندوم خریدن خنده دار نیست.اینقدم خجالت و موش و گربه بازی نداره. یه نیاز معمولیه.پس چطور میرید ...

بابا اصن من زر زدم میرم انواعشو برات میخرم پست میکنم خوبههه؟ 

مگه من گفتم بدههه؟ 😂