2777
2789
عنوان

قدم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 112 پست
اخ آخ خوشا بحااااالت به خدا

😅😅😅

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تازگی رشد کردی ؟؟ چند سالگی پریود شدی ؟؟ مگ ۱۸ هنوز رشد میکنن ؟؟؟

من ۱۴ سالگیم پریود شدم    نمیدونم شیش ماهه پیش قدم ۱۶۰ بود  چند هفته پیش گرفتم ۱۶۴  شدم 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ورزش کششی برو قرص ال ارژنین هم خیلی خوبه

چجور ورزشی یه برنامه نصب کردم ببینم چی میشه 

ميگما این قرص که گفتی عوارض داره نداره چند سانت بلند میکنه 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

چجور ورزشی یه برنامه نصب کردم ببینم چی میشه  ميگما این قرص که گفتی عوارض داره نداره چند سانت ب ...

من بااین قرص ۹سانت کشیدم نداشت برای من میخواهی با دکترم مشورت کن حتما 

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
من بااین قرص ۹سانت کشیدم نداشت برای من میخواهی با دکترم مشورت کن حتما 

واقعاااااا چند دوره مصرف کردی چند وفت مصرف کردی نتیجه گرفتی میشه بیشتر توضیح بدی کجا میتونم تهیش کنم 

واقعاااااا چند دوره مصرف کردی چند وفت مصرف کردی نتیجه گرفتی میشه بیشتر توضیح بدی کجا میتونم تهیش کنم ...

۴دروه با فاصله 

از دارو خونه عزیزم همراه این قرص ورزشم کنی عالیه دیگه البته بگما حتما با دکترم مشورت کنیاا

۴دروه با فاصله  از دارو خونه عزیزم همراه این قرص ورزشم کنی عالیه دیگه البته بگما حتما با دکترم ...

میشه شماره دکترتو بدی 

یا خودم برم با دکتر مشورت کنم یعنی چهار دوره چند ماهه استفاده کردی  الان قدت چنده 

از چند سالگی استفاده کردی 

یعنی ممکنه برای من ۱۰ یا ۱۱ سانت بلند بشم 

میشه شماره دکترتو بدی  یا خودم برم با دکتر مشورت کنم یعنی چهار دوره چند ماهه استفاده کردی &nbs ...

آره عزیزدلم ممکن هرچقدر بهتر مصرف کنی و رعایتش کنی خب خیلی بیشتر نتیجه میده متاسفانه شماره دکترمو ندارم ۱۶۹/۱۷۰هستم عزیزم چهار بار با فاصله زمانی ۲الی ۳ماه یعنی بعد از اینکه قرص تموم شد بعد ۲الی۳ماه یه دوره دیگه شروع کردم 

آره عزیزدلم ممکن هرچقدر بهتر مصرف کنی و رعایتش کنی خب خیلی بیشتر نتیجه میده متاسفانه شماره دکترمو ند ...

یعنی  هر ۱۲ ماه یکه دوره دیگه شروع کنم درسته یا خیلیه که ۱۲ ماه 😟😟😟 توی یک سال سه یا چهار سانت بلند میشه نه 

یعنی  هر ۱۲ ماه یکه دوره دیگه شروع کنم درسته یا خیلیه که ۱۲ ماه 😟😟😟 توی یک سال سه یا چهار سا ...

نهههههه

ببین مثلا الان میگیری قرصو بعد تا تموم بشه یه ۳ماه صبر می‌کنی بعد دوره بعدی میگیری ۳ماه صبر می‌کنی تقریبا توی یک سال ۲دوره میشه