2777
2789
عنوان

قدم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 112 پست
فقط واسه پاشنه بلند؟    

هم اون، هم اینکه از همه فامیل (به جز خواهرم) قدم بلند تره تو خانوما

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
خخخخ شوهرمنم زن ریزه دوس داشته.من شوهرم ۱۸۱ یا ۲.

زن ریزه بغلیه😋...من کنار دخترای جاری هام میمونم قشنگ میزنم زیر بغلشون با اینکه ۱۳ ۱۴ سالشونه🤣..دوس دارم دخترم مث خودم ریز بشه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط واسه پاشنه بلند؟    

البته پاشنه بلندم کم مسئله ای نیستا🥺😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
دخترت چندسالشه؟ حالا من دوس دارم دخترم بلندشه دیگ لااقل ۱۶۳تا۵

هنو ندارم ولی اگه ی روز دختر دار شدم دوس دارم مث خودم شه😁

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
من قدم۱۶۴هست اصلا پاشنه بلند دوست ندارم چه دنیای عجیبی😄

🙁🙁😂

بگو چند سالته 

تا یه سری خوراکی بگم بخوری قد بلند شی

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤