2777
2789
عنوان

قدم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 112 پست
منم همه میگن نهایت ۲۶ سالت باشه ولی ۳۲ هستم خودم دوست داشتم قدم ۱۶۰ باشه 

عزیزممم😍...بنظر من ریز بهتره..زن ریزه بانمک تره و خوش بغل😁

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
مرسی  اره ورزشم بگو  دختر عموم دو ساله پریود  شده الان ۱۵۶ عه هر روز گریه میکن ...

هم تو میشه هم اون چون سنت خیلی جا داره برا رشد 

ورزش: پلانک 

پروانه 

پارفیکس ثابت 

پل باسن

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عااااالی، هر قد و هیکلی زیباست به خدا، مگر خودمون خودمون رو اذیت کنیم. به یکی بگیم دراز و به یکی بگی ...

عزیزم من مشکلی باقدم ندارم ولی چندتایی دلمو شکوندن ازاقوام شوهر.من صورت ظریفی دارم  وبی بی فیسم.۳۵ سالمه هر کی ببینتم اگ ندونه بچم کلاس سومه بهم میگن ۲۴  ۲۵سالته.ولی خب بیشعور هم وجود داره ک حالیشون نیس قد ادم دست خودش نیس

۳ تا ریزه میزه بغلی تو این تاپیکه من و تو و حنا جیگر...موبه ک مگه قدتو دوس نداری؟تازه من بیبی فیس هم ...

اخ آخ خوشا بحااااالت به خدا

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
بارفیکس ندارم بجاش چی استفاده کنم ؟ 

اگه نداری طناب برن

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
اگه نداری طناب برن

مرسی ازت یه سوال واسه دختر عموم داشتم 

الان ۱۲ سااشه ۱۰ سالگی پریود شد الان دو ساله که پذریود میشه 

موقعی که پریود بور ۱۴۶ الان ۱۵۶ بنظرت چند میشه قدش 

مامانش ۱۶۴ 

باباش ۱۷۳

میشه بگی لطفا 

من ادمارو با فراموش کردنشون میبخشم ....🥀
مرسی ازت یه سوال واسه دختر عموم داشتم  الان ۱۲ سااشه ۱۰ سالگی پریود شد الان دو ساله که پذریود ...

جا داره حتی تا ۱۷۵ و اینا اگه ورزش کنه

عزیزم من مشکلی باقدم ندارم ولی چندتایی دلمو شکوندن ازاقوام شوهر.من صورت ظریفی دارم  وبی بی فیسم ...

عزیزم  گاهی چون آدما همه چیز تموم و بااخلاق و تحصیل کرده هستن، متاسفانه بعضیا از روی حسادت یه چیزی گیر میارن و تیکه میندازن. به یکی میگن دراز و دیلاق، به یکی دیگه میگن کوتاه. اگر اطلاعات و اعتماد بنفس بالایی داشته باشی، بلند و کوتاه فرقی نداره، هیچ کس به پات نمیرسه گلم. پس شاد باش و کار خودت رو بکن  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
جا داره حتی تا ۱۷۵ و اینا اگه ورزش کنه

روزی چند ساعت ورزش کنه چه ورزش هایی کنه چه کلاسایی بره و کی بخوابه ؟ 

ببخشید خودش کنارم نشسته هی میگه بپرس 

روزی چند ساعت ورزش کنه چه ورزش هایی کنه چه کلاسایی بره و کی بخوابه ؟  ببخشید خودش کنارم نشسته ...

خواب منظم هفت ساعت کامل 

کلاس آمادگی جسمانی و شنا 

خواب منظم هفت ساعت کامل  کلاس آمادگی جسمانی و شنا

خواب منظم بعضیا میگن ساعت نه بخوابه یا اینا باید حتما ساعت نه بخوابه یا هر ساعتی فقط هفت ساعت بشه ؟