2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خامه عسل خودش بهم میگه هرچی دارم و ندارم میدم بهت اگه ی وقت خدایی نکرده جدا شدیم بیا محضر تهعد بده ک نه ازدواج میکنی نه دست هیچ مردی میخوره به تنت میگه اگه من زودتر مردم مدیون من باشی اگه کوچکترین ارتباطی با ی مرد غریبه پیدا کنی چ برسه ازدواج و رابطه از اون دنیا ی کاری میکنم جهنم بشه زندگیت
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سامیت یعنی عشق و عاشقی و اینا همه کشششکککک؟؟؟؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نلی من شوهرم ورزشکار ملیه مدال جهانی هم داره پروسه مهاجرتش به راحتی و سریعتر از افراد عادی انجام میشه اما نمیدونم هزینش چقدره و برای من چقدر طول میکشه این پروسه شما اطلاعی داری از شرایطای خاص مهاجرت؟
سامیت چ قانععمن خیلی حسودم روش😐 خامه عسل نهههه نمیخوااام
خامه عسل چ گندی؟
نیلوفر اینجا ک اکثرا منو شناختن😂 تو ی تاپیک ک در مورد ی کاری ک شوهرتون کرد و رمانتیک بود براتون توضیح دادم دیگه بعدش قسم و ایه ک تو کی هستی هیچی خواهرم دیگه نمیتونم دوتا کلمه درد و دل کنمق
2827
2791
2779
2792