2777
2789
قبول باشه نیلوفر خوش بحالت سامیت😍
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینستا داری نیلوفر؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بشیر باباجانزاده کشتی گیر
ساحل من نمیشناختمشون یکی از کاربرا تاپیک زد و ادرس تاپیکشون رو داد یهو دلم ریخت میمی ناز
خامه عسل چجوری تحمل میکنی خب به شوهر منم دایرکت زیاد میدن بعضی ها واقعا بی خانوادن ی حرفایی میزنن ادم کفش میبره شوهرم اهمیت نمیده ولی خودم ترسیدم اینستاش رو خودم دارم فقط😪
خامه چ شرایط بدی داری😑 منم تقریبا مثل شمام بخاطر اسمش البته ظاهرشم خوبه ولی دختری ک قراره هرز بپره ترجیح میده با ادم شناخته شده بپره 😂کلاسم میزاره پیش دوستاش خب خیلی مواظب زندگیمم ببین ی خانومی بود میومد خونه مادرشوهرم کمک چهل و خوردی سنش بود ظاهرش افتضااااح از گوشی مادرشوهرم شماره شوهرمو گرفته بود افتاده بود بجان زندگیم وااای اخر سیم کارتشو عوض کرد
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز