2777
2789
شقایق جان اخرش بیشتر مسعولیت رو دوش مادره. مت شوهرم همه کاری میکنه پوشک بچه رو عوض میکنه بازی میکنه میبرتش گردش بهش غذا میده. اما صبح تا عصر که سرکاره همه کاراش با منه چون کسی نبود کمکم. هرچقدم شوهر دلسوز باشه اخرش بیشتر روز رو سرکاره .
الهی به امید خودت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوتلا تا واقعا مجبورت نکردم رو پا بگیری منو بریم بخوابیم😂 همه رفتن
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بانوی عشق خوشحال شدم از هم صحبتی باهات موفق باشی منم دیگه برم خدانگهدارتون باشه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شقایق استارتر بنده خدا رفته ما هنوز اینجا رو رها نمیکنیم 😂😂
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
صبح بخیر نوتلا جون😘
خدانگهدارتون
بهار واقعااا😂😂😂😂😂😂😂 ولی من دیگه دارم میرم واقعا
بانوی عشق صد البته ک بیشتر مسولیت با مادر موفق باشی برو به کارات برس بای
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...