2777
2789
من باید برم دوستان شوهرم اومده میگه بگیر بخاب ....گوشی همش دستمه.فعلا بای
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من باید برم دوستان شوهرم اومده میگه بگیر بخاب ....گوشی همش دستمه.فعلا بای
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
بخواب ریحانا صبح بخیرر
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نوتلا بنظر من مامان شدن تو سی سالگی خوب نیست تفاوت سنی زیاد مادر و فرزند بنظرم خوب نیست البته نظر منه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نوتلا نه خودت خوابیدی نه منو خوابوندی☹️ اصلا باهات قهرم
منم شوهرم سی سالگی پدر شد . بخدا از جوونیتون لذت ببرید. بچه خیییییییلی خوبه اما به موقع . مردها فقط بچه هارو موقع خندیدن میخوان . موقع گریه کردن و پوشک عوض کردن میگن ماااااااامااااانش بیاااا😂😂😂😂😂😂
الهی به امید خودت...  
بانوی عشق ولی شوهر من خیلی دلسوزه بنظرم بچه دار شم اون بیشتر به بچه میرسه چون الانم وقتی حال ندارم یا حوصله ندارم کارای خونه همه رو برام انجام میده بغیر از اشپزی از طرف شستن بگیر و برو با جون و دل قبول میکنه واس همین بچمم فکر کنم اون بزرگ کنه😂
نوتلا
بانوی عشق انشالله موفق باشی
با دلخوش بری خونه جدید
خدانگهدارت
2827
2791
2779
2792