2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بانوی عشق منم بدون وسایل مورد علاقم عصبی میشم☹️
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نوتلا میشه راهکارهاتو ارایه بدی. من از عقد تاحالا چهارسال ونیمه ولی تفریح واینا نکردم چون همش مریض بودم دلم میخاد خوب بشم بعد ۵سال دیگم بگذره بعد بچه دارشم نوتلا چند وقته چش غره رفتی تاحالا؟
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
من ک ی روز میرم مهمونی یا جایی دلم واسه کل وسایلام تنگ میشه 😂😂😂
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
بانو من عاشق اصفهانم😍
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ریحانا همینو به شوهرت بگو بگو منم میخوام از زندگی دونفرمون لذت ببرم بگو اگه بچه دوست داری باشه ولی بذار فعلا از همین فرصتامون استفاده کنیم بعد بچه دار بشیم.چون بچه که بیاد کلی مسئولیت میاره.بچه های فامیل و تو خیابون از دور خیلی شیرینن و بزرگ کردنشون هزار و یک زحمت داره راه برگشتم نداره. پس فعلا باهم خوش بگذرونیم وقت واسه بچه دار شدن هست
مربی شوهرم اونجاییه😄عضو شورای شهرتونم هست😁وقتی تهران زندگی میکردم شوهرم و ایشون میومدن خونمون من فقط دلم میخواست بشینم ایشون حرف بزنه من گوش کنم😂😂عااااشق حرف زدنتونم عااااشقاا
نوتلا حرف تو کلش نمیره....میگه تاجوونم میخام بابچم بازی کنم .نمیخام پیر بشم حوصلشونداشته باشم بیخیال باید بیارم
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
خوش بحالت هرروز با این لهجه از خواب بیدار میشی مثل منی خانواده شوهر من همشوووون لهجه مازنی دارن غیر من چون مامانم اینا تو خونه باهم فارسی حرف میزدن و لهجه نداشتن اما خانواده شوهرم باهم از بچگی محلی صحبت میکردن حالا اوایل ک ازدواج کرده بودم کلی به لهجشون میخندیدم ناخوداگاه خندم میگرف
2827
2791
2779
2792