2777
2789
چرا بانو جون؟؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شقایق جان البته من خودم بچه دارم ولی اشتباه کردم خوب لذت نبردم بیشتر از اون دوران
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اخه نوتلا اینجوری که هر دوروز یبار چشم غره باید بری.مگه ادم چقد میتونه
مخصوصا که طرف عاشق بچه باشه
شوهرمن هرجا بچه میبینه بعدش منو روانی میکنه
وای عقد بودیم
رفته بودیم مشهد
اونجا یه دو قلو دید
داشت میکشت خودشو
اصن اولش نفهمیدم چش شده اینقدر ذوق میکنه
هی میپرسم چی شده
میگه اون دوتا رو بببییییییین
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
بهار جون خدا حفظش کنه من وقتی اومدم نینی سایت تعریف نوزاداشونو میکنن بعضی مامانا یهو هوایی میشم بعد سرررریع نینی سایتو میبندم ک دیگه بیشتر تحریک نشم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بانوی عشق استرس نداره که بالاخره تموم میشه
ریحانا منم بچه میبینم دیوانه میشم😂 با دوستای شوهرم ک رفت و امد داریم اکثرا بچه های زیر دو سال دارن من فقط میشینم باهاشون بازی میکنم ماماناشون میگن تو بشین فقط نگهشون دار ما همه کارارو میکنیم خدا خیرت بده
اره عزیزم بخاطر کارهمسرم. وسایلم چوبی هستن میترسم تو اسباب کشی لب پر بشن و خراب بشن. اول میخواستم نبرم بعد هرچی فکر کردم دیدم نمیشه من بدون اثاثام افسردگی میگیرم😀 دعام کنید اصن دیشب تا صبح خوابم نبرد تجربشو ندارم
الهی به امید خودت...  
بچه خیلی خوبه به شرطی که به موقع باشه. من توی هفت ساله ازدواج کردم الان پسرم دوسالشه به نظرم به موقع بود مسافرت و هرجا میخواستم رفتم. بعد از دنیا اومدن پسرم خیلی چیزا واسم شدن ارزو. تا یکسال ارزوم این بود بتونم بی دغدغه یه لقمه نون بخورم
الهی به امید خودت...  
نوتلا صد در صد همینطوره
2827
2791
2779
2792