آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
این جوابم به عنوان تاپیک بود این همه صفحه رو نخوندم😂😂 اخه باید اسباب کشی کنیم به یه شهر دیگه اصن نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چیکار کنم خیلی استرس دارم
اخه نوتلا اینجوری که هر دوروز یبار چشم غره باید بری.مگه ادم چقد میتونه مخصوصا که طرف عاشق بچه باشه شوهرمن هرجا بچه میبینه بعدش منو روانی میکنه وای عقد بودیم رفته بودیم مشهد اونجا یه دو قلو دید داشت میکشت خودشو اصن اولش نفهمیدم چش شده اینقدر ذوق میکنه هی میپرسم چی شده میگه اون دوتا رو بببییییییین
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.
بهار جون خدا حفظش کنه من وقتی اومدم نینی سایت تعریف نوزاداشونو میکنن بعضی مامانا یهو هوایی میشم بعد سرررریع نینی سایتو میبندم ک دیگه بیشتر تحریک نشم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ریحانا منم بچه میبینم دیوانه میشم😂 با دوستای شوهرم ک رفت و امد داریم اکثرا بچه های زیر دو سال دارن من فقط میشینم باهاشون بازی میکنم ماماناشون میگن تو بشین فقط نگهشون دار ما همه کارارو میکنیم خدا خیرت بده
بچه خیلی خوبه به شرطی که به موقع باشه. من توی هفت ساله ازدواج کردم الان پسرم دوسالشه به نظرم به موقع بود مسافرت و هرجا میخواستم رفتم. بعد از دنیا اومدن پسرم خیلی چیزا واسم شدن ارزو. تا یکسال ارزوم این بود بتونم بی دغدغه یه لقمه نون بخورم