2777
2789
وای شقایق منم هرچی به شوهرم میگم...میگم بزار تفریح کنیم میگه نه ...من بچه میخام ...عاشق بچست
امام حسین علیه السلام می توانند هر ناممکنی را ممکن کنند.با اعتقاد بر در خانه شان برویم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حالا ک تفکرت همینه بی زحمت منو رو پا بگیر
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شوهرتون مشخصه خیلی اهل خانوادست اصولا اقایون مذهبی علاقه شدیدی ب خانواده دارن
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نوتلا یا منو رو پا میگیری یا من خودمو میکشم چرا میون این همه گیر دادم به تو اخه
شقایق جان منم مثل شما فکر میکنم حداقل پنج سال باید بدون هیچ فک و دغدغه بچه دوتاییی خوش بود چون به این دوران دونفره بودن نمیشه برگشت افرین راحت باشید و ازاد الان دنیا میتونید دوتاییی بگردید
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
خخخ نوتلا فراری شده سوار گاری شده
اره بهارجان دقیقا مثل من فکر میکنی👍🏻
شوهر منم میگه بچه بیاریم ولی من قبول نمیکنم
2827
2791
2779
2792