2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من امشب تاپیک اون خانومی ک فوت شدن رو خوندم یهو دلم ریخت همینجوری چسبیدم به شوهرم اون خوابه ها من همش فکر میکنم اگه من بمیرم دیگه وقت ندارم کنارش باشم نامرد حتما زنم میگیره اصلا ی حالیییم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آره تنها علاقه ای که میشه به اینجا داشت فقط به دلیل وجود خانوادست.. وگرنه دیگه متنفرم از این مملکت پر مصیبت بلاخیز
حتی پس انداز هم دلم نمیخواد بکنم.. معلوم نیست اصلا عمرمون قد بده استفاده کنیم یا نه؟ امنیت جانی که نداریم

.

اره نلی روحش شاد باشه
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
سامیت جان زبان میخونی
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
بچه ها روح وجود نداره؟ اگه من مردم و این نامرد زن گرفت بیام این دنیا خفش کنم ؟
نلی مردن بدرک
این اگه زن بگیره خودش و زنشو باهم میکنم تو گور
نلی منم دلم میخواد یک وکیل بگیریم بریم دنبال کارها تا اون موقع قطعا نظر خانواده ها عوض میشه . اگر بخواد ناامنی بیشتر بشه ..اوصاع اقتصادی خرابتر و خشکسالی هم خودشو نشون بده حتما خیلی ها آرزو میکنن که برن ما که خوشی ندیدیم اینجا حداقل یک بچه خواستیم بیاریم مطمئن باشیم آینده خوبی خواهد داشت و با انواع مصیبتها اینجا دستو پنجه نرم نخواهد کرد

.

2827
2791
2779
2792