2777
2789
عنوان

اونایی که لپ تاپ دارن لطفا بیاین🙏

790 بازدید | 46 پست

دوستان تازه لپ ناپ گرفتم به سوالم نخندین😁میشه بگید لپ تاپ و چجوری روشن و خاموشش کنم؟ تازه گرفتم بلد نیستم..یه جا خوندم نباید خاموش بشه اخه مگه میشه😶پس بعد از اینکه کارم تموم شد باید چیکارش کنم؟بگید واسه روشن کردن و خاموش کردنش چه دکمه هایی بزنم ممنونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت چپ بالا یه چی شبیه دایره هست اونو بزن خاموش بشه. یا برو‌قسمت start از اونجا showdown انتخاب کن

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

روشن شدنش که دکمه قسمت بالا سمت راست کیبورد

خاموش کردنشم اون پایین صفحه نمایش یه گزینه هست میزنین بعد علامت روشن خاموش روش بزنید گزینه shut down خاموش میشه

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

Alt shift del رو باهم نگه دار خاموش بشه

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
گزینه shut down برای خاموش کردن،اون دکمه بزرگه رو کیبورد برای روشن کردن.

ممنونم..ولی میگن انگار واسه خاموش کردن نباید دکمن رو بزنی...یه سوال دیگه..وقتی در حین کار کردن باهاش یه کار دیگه پیش میاد و نمیخوام لپ تاپ و خاموش کنم چیکار کنم؟ همونجوری ببندمش فقط؟