2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت هست مخصوصا وقتی دوتا شهر دور از هم هستیم

ولی خب سعی میکنیم بیشتر باهم وقت بگذرونیم وقتایی که کنار همیم 

وقتاییم که دوریم مثلا من ساعت تموم شدن کارشو میدونم حتما زنگ میزنم حرف میزنیم یااون میدونه کلاسام چه ساعتی تموم میشن زنگ میزنه بهم

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

برای منم سخت بود گیر دادن داداشم و نکاهاشون وای خدا یعنی حهیزیه می‌خواستن بخرن الان چندساله عروسی کردیم راحت شدم ولی اخلاقش صفر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چرا باید دوسااااال عقد بمونی اگه اقا شرایطش رو نداشته چرا اصلا امده خواستگاری

ما سه سال و نیم عقدیم هنوز شاید دوسال دیگه هم طول بکشه

اینجا همه همین مدلی هستن 

حالا هم تمام زندگیمون شده دعواهای پوچ و الکی 

عزیزم ما 5 سال عقد بودیم😬

ولی خب سخت نبود خونه هامون نزدیک بود و اینکه شبها خونه ی مادرشوهرم نمیخوابیدم

هنوز عشق تو امید بخشِ جان من است❤️❤️..........پسرم تو یکی از خاص ترین نعمت هایی هستی که خدا در زندگی من آفریده.....من یه خانوم آروم ومؤدبم که همه دوسش دارن 🥰 خدایا شکرت
ما سه سال و نیم عقدیم هنوز شاید دوسال دیگه هم طول بکشه اینجا همه همین مدلی هستن  حالا هم تمام ...

خیلی زیاده به نظرم زودتر جمع و جور کنین برید خونه تون خیای سخته که اینجوری الکی بهانه گیری و بحث پیش میاد

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
نه چون تو هفته دو سه بار همدیگه رو میبینم 

بیرون میرید با هم ؟! 

ما هم همدیگه رو میبینیم هر شب خوردن شام و خوابیدن 

اما من خیلی حسم بده احساس بلاتکلیفی دارم 

شوهرم هم دیر از سرکار میاد حدودای ده و نیم یازده 

بیرون میرید با هم ؟!  ما هم همدیگه رو میبینیم هر شب خوردن شام و خوابیدن  اما من خیلی حسم ...

بیرون ماهی یه بار هفته ای یه بار هم من میرم خونشون اونم هفته ای چندبار ۵ دقیقه میاد منو میبینه و میره

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️