2789
عنوان

هنگ کردم

784 بازدید | 26 پست

شوهرم سر راه گوجه سبز برا من خرید من تو ماشین همینطوری یدونه شو خوردم مادرشوهرم منو دید گفت داری چی میخوری گفتم گوجه سبز گفت مگه بچه ای الوچه میخوری بعد به شوهرم گفت پولاتونو بدین به الوچه بخورین بعد بگین ما هیچی نداریم منم بهش گفتم فکر میکردم در حد ی کیلو گوجه پول داشته باشه......

پولدارن خودشم بهترین چیزارو میخوره میخواست به من بپره الکی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی نگفت اونم تعجب کرده بود

خودش کم کم متوجه ذات مادرش میشه تازه این اولشه،،واسه همینه ماهمش میگیم باشوهرت خوب باش وقتی شما باهم خوب باشین اونا میترکن این تنها راه زمین زدنشونه تو با یه تیر دونشون میزنی همه زندگیت درست میشه هم اونارو میسوزونی 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خودش کم کم متوجه ذات مادرش میشه تازه این اولشه،،واسه همینه ماهمش میگیم باشوهرت خوب باش وقتی شما باهم ...

الوچه چی بود ک بخاطرش پسرش میخواست ورشکسته بشه

الوچه چی بود ک بخاطرش پسرش میخواست ورشکسته بشه

اون هدفش آلوچه نیست هدفش اذیت کردن توئه پس با ناراحتی و فکر کردن بهش نزار به هدفش برسه تو باید به این اخلاقش عادت کنی و برات مهم نباشه چون یه روز دو روز نیست این هربار تورو ببینه یه تیکه میپرونه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔