2789
عنوان

هنگ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اومد

از وقتی رفتی اولین بار بود اومد؟چرا اومد؟هرازچندگاهی ممکنه بیاد اعصابتون خرد کنه ولی برات مهم نباشه 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
از وقتی رفتی اولین بار بود اومد؟چرا اومد؟هرازچندگاهی ممکنه بیاد اعصابتون خرد کنه ولی برات مهم نباشه& ...

اره اولین بار بود اومد منم جهازمو ریختم کف خونه همینطوری گفت ی ماهه حال نداری اینارو نگاشون کنی گفتم نه

پدرشوهرش فوت کرده با پسرش بعد از ختم اومد خونه چون راه خونه پدر بزرگ به ما نزدیک تره دوباره میخواست برگرده نرفت خونه خودش

اره اولین بار بود اومد منم جهازمو ریختم کف خونه همینطوری گفت ی ماهه حال نداری اینارو نگاشون کنی گفتم ...

مبارکت باشه عزیزم جهازتو آوردی ،توهم یواش یواش به سلیقه خوب خودت بچینشون اشکال نداره ناراحت نشو تو هرجور باشی بازم میخواد یه ایرادی بگیره توهم بهانه دستش نده بزار همیشه خونه زندگیت مرتب باشه،راستی دیگه عادت کردی به غذا درست کردن؟دیگه سختت نیست؟

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔