2777
2789

کالری شماری 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز زنگ زدم مطب نوبت بگیرم قزوینم دکتر رزا زاوشی تا برج 6نوبت نداره که هیچ رژیم شیردهی هم نمیده خیلی ناراحت شدم حالا موندم شنبه زنگ بزنم یه دکتر تغذیه دیگه بپرسم رژیم شیردهی میده چون من با رژیم  دکتر کم میکنم

خودسرانه رژیم نگیر

اشتباه محضه

حتما حتما تحت نظر متخصص تغذیه باشید

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کالری شماری

من از ۸۲.۳ شدم ۷۰.۵

همچنان هم ادامه میدممم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
نهمین روز از رژیم کانادایی هستم ۵ کیلو کم کردم تا الان  ۶۰ کیلو بودم الان ۵۵ شدم

عزیزم منم توی یه مدت کوتاه ۳/۴ماهه نزدیک ۳۰کیلو کم کردم و بعد تقریبا۷؛۸ماه یک کیلو هم ازش برنگشته ولی این نوع رژیم گرفتنها اشتباهه

زود لاغر میشی ولی هزارجور عوارض داره از زخم معده و ریزش مو بگیر تا سنگ صفرا و افتادگی میزراه و نارسایی کلیه و...

مثلا من هورمونهامو به هم ریخت و سنگ صفرا گرفتم

اشتباه من رو شما تکرار نکنید برید پیش متخصص تغذیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من فعلا خودم رعایت میکنم 

راستش برام سخته طبق برنامه پیش رفتن بعلاوه اینکه بعضا ممکنه اون مواد غذایی در دسترسم نباشه 

من تنقلات شکر قند روغن رو حذف کردم 

بیشتر غذاهام کبابی و بخارپزه و اکثرا هم میوه و سبزیجات انواع سالاد استفاده میکنم 

اگه گشنم شه چندتا بادوم میخورم 

یا صبحونه مثلا شیر با خرما 

اگه از تخم مرغ بدت نمیاد میتونی آب پز بخوری 

نون هم فقط جو میخورم 

عزیزم میشه بیشتر ازش توضیح بدی

یه رژیم بر پایه پروتئین و سبزیجات و چای سبز هست 

برنامه ش ۱۳ روزه ست 

تا ده کیلو می تونی کم کنی 

تازه من دقیق دقیق هم رعایت نکردم 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

خیلی خوبه کع ، توضیح میدی لطفا

یه رژیم بر پایه پروتئین و سبزیجات و چای سبز هست 

برنامه ش ۱۳ روزه ست 

تا ده کیلو می تونی کم کنی 

تازه من دقیق دقیق هم رعایت نکردم 

عزیزم منم توی یه مدت کوتاه ۳/۴ماهه نزدیک ۳۰کیلو کم کردم و بعد تقریبا۷؛۸ماه یک کیلو هم ازش برنگشته ول ...

من اضافه وزن ندارم که بخوام خیلی جدی بگیرمش 

کم کردن من فقط برای زیبایی هست 

وگرنه برای من که ۳۲ سالمه ۶۰ کیلو هم مناسبه 

این رژیم و امتحان کردم که توی بازه ۵۰ باشم فقط همین