2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
منم حس فشار دارم همش ی هفته دیگه هشت ماهم تموم میشه ولی طوری نیس اگر سونو مشکلی رو نشون نمیده.... من ...

حس فشار که طبیعیه . 

منظورم درد پریودی بود ، دل درد 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من استراحت میکنم بعد یه ساعت دیگه خوب میشه خودش . اما هر روز درد دارم . 

شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟

شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه . 

منیزیم هم سه روزه شروع کردم فکر نکنم فایده ای داشته باشه 

شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه .  منیزیم هم سه روزه شروع کر ...

انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم 

شیاف و امگا سه که چند ماهه استفاده دارم . اما منیزیم رو تازه سه روزه میخورم حس نمیکنم اثری داشته باشه.

گرفتگی هم داری؟ من بیشتر زیردلم میگیره....  درد پریودی رو چن بار تو ماه شش و هفت تجربه کردم

گرفتگی ینی چطوری ؟ 

نمیدونم چطوری میگی اما زیر دلم درد میگیره دردش هم حالت پریودی داره