mhs مدیر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست خانم هایی که باردارن یا باردار بودن قبلا کسی بوده که دل دردهای بدون علت پریودی داشته باشه؟ ینی سونوش خوب باشه همه چی ولی درد داشته باشه ؟ ماه هشتم 1402/02/07 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhs مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 منم حس فشار دارم همش ی هفته دیگه هشت ماهم تموم میشه ولی طوری نیس اگر سونو مشکلی رو نشون نمیده.... من ... حس فشار که طبیعیه . منظورم درد پریودی بود ، دل درد 😢
mhs مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 منم ی وقتایی دارم ولی وقتی تغییر وضعیت میدم خوب میشم من استراحت میکنم بعد یه ساعت دیگه خوب میشه خودش . اما هر روز درد دارم .
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2632 من استراحت میکنم بعد یه ساعت دیگه خوب میشه خودش . اما هر روز درد دارم . شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟ اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
mhs مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟ شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه . منیزیم هم سه روزه شروع کردم فکر نکنم فایده ای داشته باشه
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2632 شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه . منیزیم هم سه روزه شروع کر ... انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
mhs مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم شیاف و امگا سه که چند ماهه استفاده دارم . اما منیزیم رو تازه سه روزه میخورم حس نمیکنم اثری داشته باشه.
قیمت عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 4786 حس فشار که طبیعیه . منظورم درد پریودی بود ، دل درد 😢 گرفتگی هم داری؟ من بیشتر زیردلم میگیره.... درد پریودی رو چن بار تو ماه شش و هفت تجربه کردم
mhs مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 609 گرفتگی هم داری؟ من بیشتر زیردلم میگیره.... درد پریودی رو چن بار تو ماه شش و هفت تجربه کردم گرفتگی ینی چطوری ؟ نمیدونم چطوری میگی اما زیر دلم درد میگیره دردش هم حالت پریودی داره
قیمت عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 4786 گرفتگی ینی چطوری ؟ نمیدونم چطوری میگی اما زیر دلم درد میگیره دردش هم حالت پریودی داره مثل گرفتگی عضله