2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست
منم حس فشار دارم همش ی هفته دیگه هشت ماهم تموم میشه ولی طوری نیس اگر سونو مشکلی رو نشون نمیده.... من ...

حس فشار که طبیعیه . 

منظورم درد پریودی بود ، دل درد 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استراحت میکنم بعد یه ساعت دیگه خوب میشه خودش . اما هر روز درد دارم . 

شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
شاید انقباض داری ، منیزیم میخوری؟؟؟

شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه . 

منیزیم هم سه روزه شروع کردم فکر نکنم فایده ای داشته باشه 

شکمم شلو سفت نمیشه حس نمیکنم اینجوری بشه .فقط زیر دلم دردناک میشه .  منیزیم هم سه روزه شروع کر ...

انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
انقباضات کاذب هستش گلم منم ماه پیش داشتم منیزیم ،شیاف ،امگا۳ مرتب استفاده کردم خوب شدم 

شیاف و امگا سه که چند ماهه استفاده دارم . اما منیزیم رو تازه سه روزه میخورم حس نمیکنم اثری داشته باشه.

گرفتگی هم داری؟ من بیشتر زیردلم میگیره....  درد پریودی رو چن بار تو ماه شش و هفت تجربه کردم

گرفتگی ینی چطوری ؟ 

نمیدونم چطوری میگی اما زیر دلم درد میگیره دردش هم حالت پریودی داره