2777
2789
عنوان

دخالت خواهر شوهر

3231 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها، من دوتا خواهر شوهر دارم، تو یه شهر دیگه زندگی میکنن، از لحاظ سنی هم سن مادرم هستن، مادر شوهرمم دوساله فوت شده. الان این دو نفر هر وقت من نیستم یا شوهرم سرکاره بهش زنگ میزنن. به من که اصلا زنگ نمیزنن. عروسی برادرم بود دعوتشون کردم نه اومدن نه یه زنگ به من زدن واسه تبریک. حالا امروز سرکار شوهرم یکیشون بهش زنگ زده نمیدونم چی گفته بهش که کلا دمق شده. خودش نگفت که زنگ زدن ولی وقتی اینطوری میشه میفهمم که اونا بهش زنگ زدن، گوشیشو نگاه کردم دیدم حدسم درسته. به خودشم میگم بهشون بگو وقتس خونه ای زنگ بزنن میگه میگن پس باهات قطع رابطه میکنیم راحت باش. منم میگم خوب دارن تحت فشارت میزارن تو هم از من و زندگیت میزنی به خاطر اونا.

موندم چکار کنم چی بگم که اینقدر عذابمون ندن. تو این ۴ سال که عروسشونم خیلی اذیتم کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمند به شدت...یکیشون که میگه کلا زنتو ول کن فقط به من برس ..من خودم گوشیم خراب دندونم خراب...بعد شوهرمو وادار کرده هم واسش گوشی خوب خرید هم طلا..باز خداروشکر کن از لحاظ مالی تیغتون نمیزنن

یعنی زنگ میزنن بدگویی تورو میکنن؟ 

مستقیم نه مثلا میگن داداشم جیگرم ماتو رو خیلی دوست داریم به خاطر تو زنت رو هم تحمل میکنیم! حالا چرا تحمل میکنن مگه من چکار کردم نمیپرسه ازشون

نفهمیدم یعنی انتظاردارین ب برادرخودشون زنگ نزنن یاباهات هماهنگ کنن ک هر موقع پیش شماباشه بزنگن بهش؟!

نه انتظار دارم حداقل یه بارم وقتی پیش منه زنگ بزنن. دوتاشونم معلمن. وقتی کاری میخوای ازشون میگن اصلا وقت نمیکنیم از کلاس بیایم بیرون، پس چطوره ساعت ۱۰ زنگ میزنن یک ساعت هم صحبت میکنن مثلا

نه انتظار دارم حداقل یه بارم وقتی پیش منه زنگ بزنن. دوتاشونم معلمن. وقتی کاری میخوای ازشون میگن اصلا ...

اگه بدگویی تورونمیکنن ومشکلی واسه زندگیتون ایجادنمیکنن بی خیال شو عزیزم 

Dunyada olumden baskasi yalan
مستقیم نه مثلا میگن داداشم جیگرم ماتو رو خیلی دوست داریم به خاطر تو زنت رو هم تحمل میکنیم! حالا چرا ...

خب توام بگو منم بخاطر تو اونارو تحمل میکنم عزیزم هرچقد باهاشون مقابله به مثل کنی اگر آدمای بد ذاتی باشن بیشتر اوقاتتو تلخ میکنن مخصوصا که شوهرتم بحرحال تحویلشون میگیره بی تفاوت باش دوس دختراش که نیستن زنگش میزنن خواهراشن بذا زنگ بزنن صبح تا شب حرف بزنن اصن چ ایرادی داره تو خوب باش برای شوهرت و بدگویی خواهراشو نکن که اگه اونام بدگوییتو کردن شوهرت اونوقت طرفتو میگیره مطمئن باش چون چیزی ازت نمیبینه

الهی گاهی نگاهی