2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز من خیلی تلاش کردم دوسال باشگاه رفتم بدنسازی  فقط به خاطر باسنم  با مربی خصوصی باسنم در حد  فرم گرفتن  تقییر کرد  تا یه هفته نمی‌رفتم بر میگشت بعد از اون رفتم  لیپوماتیک انجام دادم خیلی بهتر شدم  باسنم  یه زره به چشم اومد  رفتم  فیلر زدم باسنم بزرگ بشه فیلر عفونت کرده بعد از ۸ ماهه دکتر  و کلی هزینه خدا رو شکر خوب شدم 

تا اینکه دوسال پیش تو همین نینی سایت از محصلات حجمدهی خانم دکتر گیاهی خیلی تعریف کرده بودن که جوابدهیش صد درصده  خلاصه منم پک کامل باسن که شامل قرص خارجی و شیاف و پماد خا رجی بود سفارش دادم هر چند خییییلی نا امید بودم  ولی در کمال نا باوری دو هفته گذشته بودمن  از دور باسنم  سایز گرفتم دیدم  بلههههع  ۳ سانت باسنم بزرگتر شده خیییلی زوق کردم  خلاصه دورش دوماه بود بعد از دوماه  دوباره سایز گرفتم ۶ سانت دور باسن و سه سانت دور رونم تقییر کرده بود  من دوباره  یه پک دیگه سفا رش دادم و به نتیجه  عالی  رسیدم ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲  این شمارشونه  میتونید  خودتون رضایتهای مشتری رو ببنید و مشاوره بشید kerem.poost   اینم پیجشونه من قول داده بودم اگر تقیر کنم  به همه معرفیشون کنم  این تنها کار ی بود که در قبال محبتشون میتونستم بکنم

متاسفانه جذابیت خانمها به سینه و باسنشون و گرنه مثل مردها میشن من واسه سینه یه مدت باشگاه رفتم بدتر شد بعدش پودر و قرص خوردم که به شدت ورم داشت بعد بازگشت داشت با کلی عوارض به خاطر اینکه زندگی داشت خراب میشد به هر دری میزدم از طرفی دختر خالم عمل کرده بود پرتنش ترکیده بود و متاسفانه مرد از عمل جراحی هم میترسیدم اما تو همین نی نی سایت شماره یه عطاری معروفی رو گذاشته بودن و تاکید کرده بودن کلینیک رضایت مشتری و فروش داره منم پیام دادم و ازشون پک حجم دهی و فرمدهی سینه رو سفارش دادم من دوره اول دوربینم یه سانت تقیرات کرد خیلی کم ولی بهم گفت ادامه بده اما دوره دوم معجزه کرد و 5 سانت تقیر کردم فقط پشتکار داشته باشید صد درصد نتیجه میده خیلی خوشحال بودم مردد بودم که نکنه پف کرده برگرده ولی العان تقریبا 80 روز گذشته و اصلا برنگشته این شمارشه 09026744632 انشا الله شما هم به آرزوهاتون برسید