دوست عزیز من خیلی تلاش کردم دوسال باشگاه رفتم بدنسازی فقط به خاطر باسنم با مربی خصوصی باسنم در حد فرم گرفتن تقییر کرد تا یه هفته نمیرفتم بر میگشت بعد از اون رفتم لیپوماتیک انجام دادم خیلی بهتر شدم باسنم یه زره به چشم اومد رفتم فیلر زدم باسنم بزرگ بشه فیلر عفونت کرده بعد از ۸ ماهه دکتر و کلی هزینه خدا رو شکر خوب شدم
تا اینکه دوسال پیش تو همین نینی سایت از محصلات حجمدهی خانم دکتر گیاهی خیلی تعریف کرده بودن که جوابدهیش صد درصده خلاصه منم پک کامل باسن که شامل قرص خارجی و شیاف و پماد خا رجی بود سفارش دادم هر چند خییییلی نا امید بودم ولی در کمال نا باوری دو هفته گذشته بودمن از دور باسنم سایز گرفتم دیدم بلههههع ۳ سانت باسنم بزرگتر شده خیییلی زوق کردم خلاصه دورش دوماه بود بعد از دوماه دوباره سایز گرفتم ۶ سانت دور باسن و سه سانت دور رونم تقییر کرده بود من دوباره یه پک دیگه سفا رش دادم و به نتیجه عالی رسیدم ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ این شمارشونه میتونید خودتون رضایتهای مشتری رو ببنید و مشاوره بشید kerem.poost اینم پیجشونه من قول داده بودم اگر تقیر کنم به همه معرفیشون کنم این تنها کار ی بود که در قبال محبتشون میتونستم بکنم