2777
2789
نمیدونم خودمم چند روزه که به ما گفتن. شوهرمم بهم گفت اشکالی نداره . خودمم دودلم فکر کنم آزمایش هاشم ...

اگر مشکل مالی داری ،و خودت بچه داری و حاملگی سختی نداشتی و خودت جوونی و بدنت سالمه ،قبول کن  چه اشکالی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشون فقط بچه رو تو رحمش پرورش میده از تخمک ایشون نیست که مادر بچه حساب بشه،بنظر من اگه در توا ...

میدونم گلم کامل در جریانم و همه حرف شما درسته در خصوص اینکه از غریبه بخوان این کارو کنه که از هیچیش خبر ندارن ولی من الان خودم یه پسر ۴ ساله دارم و ۶ ماهه باردارم و اینو حس میکنم که بچه ایی که تو شکمم دارم جدای این حرفا به من وابستگی میده ۹ ماه توی وجود من پرورش داده میشه دنیا که میاد اون لحظه که دردشو دارم حسش میکنم خونی شاید نه ولی بچه ایی بوده که از من متولد شده

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
میدونم گلم کامل در جریانم و همه حرف شما درسته در خصوص اینکه از غریبه بخوان این کارو کنه که از هیچیش ...

میدونم چی میگی من خودم مادرم

گفتم شاید اسی روحیاتشو داشته باشه و بتونه کمکی به خواهرش بکنه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خواهرت ناباروریش صد در صدع؟

چند ساله ازدواج کرده 

به نظرم خواهرت گناه داره قبول کن ...

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خواهرت ناباروریش صد در صدع؟ چند ساله ازدواج کرده  به نظرم خواهرت گناه داره قبول کن ...

آره نمیتونه حامله بشه. 4 ساله ازدواج کرده .آره 90 درصد قبول میکنم  خیلی بهتره من قبول کنم تا خواهر بزرگم که ناتنیه

آره نمیتونه حامله بشه. 4 ساله ازدواج کرده .آره 90 درصد قبول میکنم  خیلی بهتره من قبول کنم تا خو ...

همون طور ک شادی به خونشون میاری ،خدا شادی به خونت میاره مطمعن باش،،، 

درضمن به خواهرت بگ درمانش ادامه بده میشناسم ادمایی ک بعد از ۲۰ سال بچه دار شدن باورت میشع 

دختر عموم ۱۳ سال باردار نشد الان بارداره 

تو این کمک به خواهرت بکن ،اونم درمانش ادامه بده به هر حال خوبه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
پس چرا مراجع میگن مشکلی ندارن؟ باباجان لقاح خارج از رحمه این خانم فقط بچه رو توی رحمش بزرگ میکنه

من برای اون قسمتی گفتم که گفتن بعضیا تخمک ندارن 

از رحم اجاره ای تخمک میگیرن .بنظر من باید مجرد باشه وبه مرد محرم بشه .حتی من دوستی داشتم  شوهر خواهر گفته بود دوستم رحم اجاره بشه پرسیده بود

گفته بودن نمیشه چون مرد فقط می‌تونه با یه خواهر محرم بشه