2777
2789

اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شما نیستید  باید اسمش بچه حر.. و.. م ز. گذاشت 

😞😞😞😞😞😞😞😞😞

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رحم اجاره ای چیه اصن چجوریه بچه از کیه پدر کیه

وای یه چیز وحشتانکه  مثلا یه خانومی که مشکل داره نمیتونه بچه دار بشه   شوهرش میره دکتر اسپرمش رو دکتر  توو تمخدان یک زن دیگه میذاره  و  بچه که به دنیا بیاد میشه مال همون اقایی که اسپرم داده  به این میگن رحم اجاره ای 

ولی بنطرم خیلی بده 😕😕😕😕

لایک نکن❌فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.    ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
لقاح انجام میشه از پدر ومادر خود بچه تخمک و اسپرم میگیرن و بعداز لقاح درون رحم کس دیگه میذارن 

البته فکر کنم بعضی اوقات خانوم تخمک‌ نداره و فقط اسپرم آقا رو میزارن تو رحم اجاره ای

اصلا فامیلی نبااااااید باشه مخصوصا شما که خواهرشی دو تا تون خیلییی اذیت میشید.اینکه شوهرتم قبول کرده واقعا جای تعجب داره

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
نمیدونم خودمم چند روزه که به ما گفتن. شوهرمم بهم گفت اشکالی نداره . خودمم دودلم فکر کنم آزمایش هاشم ...

به پول نیاز داری؟

خودت چند تا بچه داری

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
وای یه چیز وحشتانکه  مثلا یه خانومی که مشکل داره نمیتونه بچه دار بشه   شوهرش میره دکتر اسپ ...

تخمدان تولید تخمک هست این چه فرضیه بود 

تخمک از مادر بچه واسپرم ازپدر وبعد از لقاح درون رحم اجاره شده میذارن 

خواهر از طرفی از اینکه قرار بچه شوهرش تو شکم کسی دیگ شکل بگیره خیلی ناراحت میشه سخته واقعا . من خودم تصور کنم خدایی نکرده اینجور باشم شوهرم بخاد بچش بده خواهرم به دنیا بیاره سختمه 

از طرفی هم خودم بخام  رحم اجاره ای قبول کنم  تو شکمم شکل بگیره بزرگ بشه به دنیا بیارمش  بعد ازم بگیرنش سختمه حکم بچه خودم داره . چطور میشه شیرش نداد . اون شیر چی میشه وای 

اون بی قراری بچه چی هر چی باشه پیش ماررش ارامش دیگه ای دار

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
نه.پولدار هم نیستیم اما نه احتیاجی نداریم  بله پسرم ۵ سالشه

وقتی احتیاج نداری فقط یه بچه داری چرا داری به رحم اجاره ای فکر میکنی...شاید در آینده خواستی بچه دار شی ولی دیگه توانش نداشته باشی کسایی رحم اجاره ای میشن که دیگه بچه نمیخوان

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️