2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه چیز وحشتانکه  مثلا یه خانومی که مشکل داره نمیتونه بچه دار بشه   شوهرش میره دکتر اسپ ...

ن اشتباه میکنی اسپرم وتخمک ازپدرمادرخودبچه اس زن وشوهرتوی دستگاه ک جنین تشکیل شدمیذارن داخل رحم کسی ک بخوان

کاری به قسمت احساسی قضیه ندارم

800میلیونم بهم بدن حاضر نیستم انجام بدم

دهنم سرویس شد تموم نمیشه که این بارداری

هرروز یه مشکل و یه درد جدید😐

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شم ...

ببخشید ولی مراجع که چیزی نگفتن

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

من بودم این کارو میکردم با همه احساساتم کنار میومدم و خوشحالی رو مهمون خونه شون میکردم

تو فامیل پدریم فامیل خیلی دوررررر

یکی چن سال بود بچه دار نمیشد حدود۱۰سال بود 

بعد زن داداشش بچه اورد تو بیمارستان دادب خواهر شوهره

باورتون نمیشه کنارهمن باهم مهمونی میان هیچ مشکلی پیش نیومده 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شم ...

اسپرم اهدایی که نیست که مشکل شرعی داشته باشه القاح انجام میشه ازپدرمادراثلی ولی تو رحم یه زن دیگه انتقالش میدن‌.

اگه بارداری اذیتت نمیکنه 

چ اشکالی داره به خواهرت کمک کنی؟

و اینکه میگن حس میگیری نسبت به اون بچه و اذیت میشی 

من نمیفهممش 

من مجردم البته .ولی اینکه به خواهر زاده ت حس مادری داشته باشی نمیتونه بد باشه 

این وسط فقط باید ببینی میتونی تحمل کنی سختی بارداریو یا نه 

بقیه ش به نظرم حرف الکیه

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
وقتی احتیاج نداری فقط یه بچه داری چرا داری به رحم اجاره ای فکر میکنی...شاید در آینده خواستی بچه دار ...

خیلی دلم برای خواهرم میسوزه 

خونشون هم روبروی واحد ما هست وقتی میرم پیشش اصلا دلم کباب میشه .خواهرم بهترین خواهر دنیاست قطعا بعدا مشکلی بینمون پیش نمیاد 

ولی خودمم موندم چیکار کنم بیشتر راضی‌م