2777
2789
وای یه چیز وحشتانکه  مثلا یه خانومی که مشکل داره نمیتونه بچه دار بشه   شوهرش میره دکتر اسپ ...

نه عزیزم اینطوری نیست رحم اجاره ای یعنی تخمک و اسپرم زن و مرد بیرون از بدن ترکیب میشن جنین تشکیل میشه و به بدن نفر سوم منتقل میشه برای نه ماه. تو این مدت دکتر بردن و هزینه هاش با خانواده جنینه. نگین وحشتناک چون بعضیا چاره ای جز این ندارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شم ...

چرا حروم؟ 

مغز های پوسیده

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
کاری به قسمت احساسی قضیه ندارم 800میلیونم بهم بدن حاضر نیستم انجام بدم دهنم سرویس شد تموم نمیشه که ...

نمیدونم چراخندەم گرفت باکامنتتون... ان شاءالله سلامت باشین عزیزم . حال توخریدارم ،ازاین دهن سرویس شدنا😊

خدا دامن همه منتظرا رو سبزکنه الــــهی

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
اخرش شیرینیه،به درداش می ارزه😍

درسته عزیزم ولی فکر کن ایشون به دنیا بیاره بعد بده به یکی دیگه واقعا خیلی زور داره

اینکه خودت بغلش بگیری و بزرگش کنی واقعا حق با شماست به تمام سختیا می ارزه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بخاطر خواهرم

اگه رابطه ات به خواهرت خیلی خوبه می تونی قبول کنی 

الان خاله های من جای مامانم هستن

و مامانم بچه های خاموش اندازه من دوس داره

مثلا وقتی میگن نهال یا اونا 

اون میگه همه شون به یه اندازه 

خاله ام منو تا دبستان بزرگ کرده 

اگه اینجوری هستید قبول کن و باهاش شرط بزار 

نمیدونم چراخندەم گرفت باکامنتتون... ان شاءالله سلامت باشین عزیزم . حال توخریدارم ،ازاین دهن سرویس شد ...

چون از ته دل بود سرویس شدنم😹😹😹

انشالله روزی همه منتظرا یه نی نی ناز و تپلی

درسته عزیزم ولی فکر کن ایشون به دنیا بیاره بعد بده به یکی دیگه واقعا خیلی زور داره اینکه خودت بغلش ...

موافقم با شما اما عزیزم من منظورم بارداری خودت بود که می‌گفت درد داره و سختی داره🤭

خیلی دلم برای خواهرم میسوزه  خونشون هم روبروی واحد ما هست وقتی میرم پیشش اصلا دلم کباب میشه .خ ...

از نظر شرعی پرس و جو کنید

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
موافقم با شما اما عزیزم من منظورم بارداری خودت بود که می‌گفت درد داره و سختی داره🤭

اون که واقعا ارزشش داره وقتی داره لگد میزنه انگاری دنیارو بهت میدن😍😍

انشالله روزی همه منتظرا....