2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از واژه حرومزاده بیاین بیرون خواهشا اون برای رابطه نامشروع نه فقط یه اسپرم😐💔

بچه ها مشروع فقط  ح ا ل   و ل ذ ت رابطه رو شامل نمیشه بخش اصلیش مربوط به نامحرم‌ بودن  زن ومرده 

.اما اگه کسی براش حلال و حروم مهم نیس اون بحثش فرق میکنه

ب نظرم انجام بده تو ک توانشو داری خونه اونا رو شاد کنی کی از خواهر بهتر که شما میگی خیلیم آدم خوبیه خب خدارو شکر ب نظرات یه سری بیسواد عقب افتاده هم ک میگن وحشتناکع و اون بچه حروم زاده توجه نکن اینا اطلاعات ندارن فقط میخان یه چیزی گفته باشن اون بچه نطفش از شما نیس و بچه شما حساب نمیشه حتی گروه خونیش با شما ک یکی نمیشه شبیه شمام نمیشه همه اینارو فقط از همون پدر و مادر خودش ب ارث میبره شما فقط نه ماه امانتداری همین امیدوارم با توجه ب شرایط بهترین تصمیم بگیری

💚 لطفاً برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚
عزیزم از واژه حرومزاده بیاین بیرون خواهشا اون برای رابطه نامشروع نه فقط یه اسپرم😐💔

اصلا اسپرم نمیزارن ک داخل رحمش نطفه جنین تشکیل شده میزارن

استاتر منم شرایط شمارو دارم ولی پشیمون شدم کاش لال میشدم قبول نمی‌کردم ..

الآنم قرار بگم نمیتونم ..البته فعلا دنبال درمانش نیس ..چون به سری رفت همون مرحله اولیه لقاح تشکیل نشد 

بچه ها مشروع فقط  ح ا ل   و ل ذ ت رابطه رو شامل نمیشه بخش اصلیش مربوط به نامحرم‌ بودن &nbs ...

ببین عزیزم اگر قرار بود این خانوم تخمک بده اصلا نمیشد چون باید از محارم و نزدیکان نباشه و شوهر نداشته باشه مطلقه باشه ترجیحا یه صیغه هم بعضیا میخونن ک خیالشون راحت باشه ولی رحم اجاره ای اصلا یه بحث جداس ک تخمک و اسپرم از پدر و مادر اصلی بچه گرفته میشه لقاح پیدا میکنه تو آزمایشگاه بعد منتقل میکنن داخل رحم ک میتونه هرکسی باشه و اصلا محرم و نامحرمی ربطی نداره چون بچه تشکیل شده از دونفره ک بهم محرمن و این خانوم فقط اونو تو رحمش بزرگ میشه 

خیلی دلم برای خواهرم میسوزه  خونشون هم روبروی واحد ما هست وقتی میرم پیشش اصلا دلم کباب میشه .خ ...

عزیز دلم من یبار رحم اجاره ایی شدم استخاره باز کردم گفت خیر دنیا واخرتت توشه اگر میتونی انجام بده جدای پولش ثواب داره دلشونو شاد میکنی خلاف شرعم نیست خیالت راحت 

اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شم ...

چه ربطی داره ،شرعی و قانونی هست .لطفا یکم اطلاعات خودتون را بالا ببرید .اگر نمیدونید کامنت نگذارید 

بچه ها مشروع فقط  ح ا ل   و ل ذ ت رابطه رو شامل نمیشه بخش اصلیش مربوط به نامحرم‌ بودن &nbs ...

پس چرا مراجع میگن مشکلی ندارن؟ باباجان لقاح خارج از رحمه این خانم فقط بچه رو توی رحمش بزرگ میکنه