2777
2789
اسپرم اهدایی که نیست که مشکل شرعی داشته باشه القاح انجام میشه ازپدرمادراثلی ولی تو رحم یه زن دیگه ان ...

خب عزیزم تورحم خاهرکه نمیشه گذاشت چون مردبادوخاهر که نمیتونه همزمان ازدواج کنه

۷۵.۹۲۸۰
اگه منظورته که با دادن ۸۰ تومن براشون بچه بیاری نه نکن جیگرم بعد هی میبینیش عذاب میکشی دنیات خراب م ...

عزیزم ایشون فقط بچه رو تو رحمش پرورش میده از تخمک ایشون نیست که مادر بچه حساب بشه،بنظر من اگه در توانش هست این کارو انجام بده بالاخره خواهرش هم بنا به دلایلی به ایشون رو انداخته

رحم اجاره کردن سخته،اگه خواهرت باشه میدونی شرایط زندگیش چطوریه، غذای حلال میخوره یا نه، بهداشت رو رعایت میکنه یا نه،حواسش به اون امانتی هست یا نه،اهل سیگار و دود هست یا نه

ولی اگر غریبه باشه این چیزا رو نمیتونی صد درصد ازش مطمئن باشی

در کل اون جنین فقط یه امانته پیش ایشون تا رشد کنه و بدنیا بیاد همین

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا  وای  یه جور دیگست اصلا فک کنم نمیشه اسمش رحم اجاره ای گذاشت خیلی ببخشید من منظورم شم ...

اسپرم وتخمک از خود پدر ومادر این خانوم فقط نگهداری میکنه حروم زاده رو معنیش نمیدونی بهتره از کسی بپرسی

البته فکر کنم بعضی اوقات خانوم تخمک‌ نداره و فقط اسپرم آقا رو میزارن تو رحم اجاره ای

اگه اینکارو انجام بدن میشه دور از جون حرومزاده 

واصلاااا این شرایط برای اینا صدق نمیکنه

سخت نیست؟ چقدر فاصله دارن؟ وضع مالی تون اوکیه؟

پسرم هفت سالشه....آره خداروشکر از لحاظ مالی مشکلی نداریم....فقط نگران فاصله سنیشون هستم زیاد شد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه اینکارو انجام بدن میشه دور از جون حرومزاده  واصلاااا این شرایط برای اینا صدق نمیکنه

عزیزم از واژه حرومزاده بیاین بیرون خواهشا اون برای رابطه نامشروع نه فقط یه اسپرم😐💔

نه.پولدار هم نیستیم اما نه احتیاجی نداریم  بله پسرم ۵ سالشه

یعنی بچه داخل شکم شما رشد میکنه شما میزایی

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

۶ سال پیش خواهرشوهرم باردارشد ناخواسته میخواست سقط کنه شرایط مالیش دچار بدهی بود بعد خواهرش باردارنمیشدوپولدارم بودن همه هزینه های بارداری وزایمان وبدهی های خواهرشو داد واون بچه رو براش بدنیا اورد الان بچه کلاس اوله خیلی روابط خوبه وهمه راضین همه جا هم دوخانواده باهم میرن سفر وگردش و...به مامان اصلیشم میگه خاله به باباشم میگه عموجون وارث کلی مال واموالم شده

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است