2821
2789
عنوان

دوست

152 بازدید | 14 پست

سلام من ی دوستی دارم ک چند ماه پیش باهاش آشنا شدم. خیلی خوش خندس اما تو این چند مدت ک باهاش هستم میبینم زیاد واس دوستی خوب نیس. مثلا خیلی بهم دستور میده میگ میتونی چایی بزنی؟ (چون تو خوابگاهیم) یا میگ میتونی بری واسم غذا بگیری؟ بیشتر موقع من دارم انجام میدم. همش هم میگه خستم ولی بیشتر موقع داره با تلفن حرف میزنه...میگم کیه؟ با شوخی و خنده گفتم. گفت قرار نیست همه چی و بهت بگم... مثلا چکش و سنگ میخواست ب من میگفت میتونی بری بگردی از بچه ها دیگ بگیری؟ دو بار بهش گفتم با خنده ک خودت مستقل شو خودت انجام بده. هی میگ خستم. و مثلا با ادما تظاهر میکنه ک خوبه پشت سرشون بد میگع... یا فقط حرف حرف خودشه. مثلا میگ سفره رو حتما اینجا بزار. حتما همین الان بریم شام بخوریم.. ب نظرتون چیکار کنم؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ولش کن بهترین کاره

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️

اگه‌بابت‌کارت‌داری‌اذیت‌میشی‌

شماهم‌‌همون‌جوری‌باش بهشون بگو منم خستم خودت برو باخوش رویی خنده توکاراش کنجکاوی نکن کلا هرجور که واسه خودت راحته باش زیاد بهش اهمیت نده ولی بداخلاقی هم نکن که فکرکنه ناراحتی 

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

اگه‌بابت‌کارت‌داری‌اذیت‌میشی‌ شماهم‌‌همون‌جوری‌باش بهشون بگو منم خستم خودت برو باخوش رویی خنده توکا ...

منم گفتم خستم گفت تو چیکار کردی امروز ک خسته ای؟ 😂

اگه‌بابت‌کارت‌داری‌اذیت‌میشی‌ شماهم‌‌همون‌جوری‌باش بهشون بگو منم خستم خودت برو باخوش رویی خنده توکا ...

اره نمیتونم باهاش بد اخلاقی کنم ولی میتونم بهش بی تفاوت بشن

2824
2823
2791
2779
2792