سلام من ی دوستی دارم ک چند ماه پیش باهاش آشنا شدم. خیلی خوش خندس اما تو این چند مدت ک باهاش هستم میبینم زیاد واس دوستی خوب نیس. مثلا خیلی بهم دستور میده میگ میتونی چایی بزنی؟ (چون تو خوابگاهیم) یا میگ میتونی بری واسم غذا بگیری؟ بیشتر موقع من دارم انجام میدم. همش هم میگه خستم ولی بیشتر موقع داره با تلفن حرف میزنه...میگم کیه؟ با شوخی و خنده گفتم. گفت قرار نیست همه چی و بهت بگم... مثلا چکش و سنگ میخواست ب من میگفت میتونی بری بگردی از بچه ها دیگ بگیری؟ دو بار بهش گفتم با خنده ک خودت مستقل شو خودت انجام بده. هی میگ خستم. و مثلا با ادما تظاهر میکنه ک خوبه پشت سرشون بد میگع... یا فقط حرف حرف خودشه. مثلا میگ سفره رو حتما اینجا بزار. حتما همین الان بریم شام بخوریم.. ب نظرتون چیکار کنم؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️