2777
2789
عنوان

فردا شب مهمون دارم بیاید یه لحظه

210 بازدید | 12 پست

سلام دوستان فردا شب مهمون دارم مهمونامم خیلی لاکچری ان دکترو مهندسو .... ما که رفتیم خونه هاشون برای مهمونی همسون خیلی خونه هاشون لاکچری و اتچنانی با غذا های انچنانی بود بعد الان ما دعوت کردیم تقریبا۱۴ نفرن خونه منم ۷۶ متره 😎و غذا هپ میخوام (رولت.ژله بستنی.کیک مرغ.پاستا پنه)درست کننم بنظرتون دیگه چیکار کنم خیییلی استرس دارم اجی یا🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا اونها هم انسان هستن حالا چون دکتر و و مهندس هستن شما نباید استرس بگیری استرس، بدنتو نابود میکنه یکی دیگه دکتره شما داری خودتو داغون میکنی الویت خودت باید باشی این چیزایی رو که درست کردی عالیه 

از مریخ که نیومدن آدمیزاد دو پا هستن 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

من این سری مهمون ک داشتم از بستنی فروش از این بستنی های کوپ هست از اونا گرفتم از همونجا هم نون بستنی ایتالیایی گرفتم ک خیلی خوشگلن. بغد شام بستنی ها رو چیدم رو نون و با کمپوت اناناس و توت فرنگی و گردو و موز و شکلات تخته ای و عسل تزئینش کردم خیلی خوشگل و شیک شد

بنظرم غذاهای بهتری هم میتونی درست کنی. فسنجون و شامی. غذاهای خوبین. 

یه ایده دیگ ک من همیشه کنارغذاهام یه مرغ و کبابی خورد میکنم بعد با سیخ چوبی یکی درمیون مرغ و فلفل دلمه. مرغ و هویج میذارم بعد میچینم تو قابلمه بزرگ چون سیخ چوبی هست جا بشه بعد سسش ک رب و پودر حل و زعفرون و ادویه هستش میریزم میذارم میپزه اونم خیلی خوشگل و. خوشمزه میشه