2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم با این مشکلم

210 بازدید | 14 پست

خیلی تو نی نی سایت زدم و دکتر گیاهی رفتم اما فایده نداشته...من خیلی خیلی نفخ دارم ینی شب هیچ جا نمیتونم بمونم...یه خواب راحت ندارم.جامو از شوهرم جدا کردم چون دیگه غیر ارادی شده برام.‌‌..دوساله درگیرشم هرشب با استرس...نابود شدم ربطی به مواد غذاییم نداره همیشگیه...کاش یکی یه راهی جلوی پام میزاشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده نداشته

ببین این چیزا گاهی منشا عصبی داره... من فک کنم مشکل توم همینه.. جوشی و اضطراب بالایی داری.. یه پرسو جو کن ببین دکترای روانشناس میتونن کمکت کنن یا برو چکاب داخلی شو

نه نفخ

عزیزم برای مشکلت روغن سیاه دونه رو بمال ب شکمت طوری که بر خلاف عقربه های ساعت باشه سعی کن هر روز یا یه روز در میون انجامش بدی هم برای نفخ خوبه هم اگه یبوست داشته باشی برطرف میشه و هم اینک چون روغن گرمیه برا رحم و موقع پریودیتم خوبه 

خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱♥️
باردارم ضرر نداره؟

چون باردار هستی نمیدونم ضرر داره یا نه ولی به احتمال زیاد این نفخ شما برای بارداری یا دارو هایی ک در دوره بارداری مصرف میکنید داره

خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱♥️