2777
2789
عنوان

گوشیشو رد میده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
😂😂😂😂😂

😅😅

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ب جای ده بار زنگ زدن یبار پیام میدادی بهش شاید جایی گیره نمیتونه جواب بده

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی رد داده دیگه بهش زنگ نمیزنم جوری که براش حسرت شده

وای چجوری میتونی خودت رو کنترل کنی ، من رو اعصابم میره هزار بار زنگ میزنم الدنگ اصلا انگار نه انگار حتی ردم نمیده بیشعور 

کاری داری چکار میکنی ؟

هیچی دادو بیداد کردم چهارتا مشت خوابوندم تو شکمش موهاشم کشیدم خالی شدم بعد ی لبخند زدم گفتم برای ج‌ا ...

بیین گلم این روش رو شوهر همه جواب نمیده شوهر شما جنبه اش زیاده ،شاید رو شوهر اسی هم جواب نده!

من اگه یه مشت یا یه بی احترامی بهش بکنم خونم ریخته هست😄

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ب جای ده بار زنگ زدن یبار پیام میدادی بهش شاید جایی گیره نمیتونه جواب بده

هزار بار هم پیام دادم تهدیدشم کردم‌.

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
بیین گلم این روش رو شوهر همه جواب نمیده شوهر شما جنبه اش زیاده ،شاید رو شوهر اسی هم جواب نده! من اگ ...

شوهر منم بیجنبس 

بیین گلم این روش رو شوهر همه جواب نمیده شوهر شما جنبه اش زیاده ،شاید رو شوهر اسی هم جواب نده! من اگ ...

خب اره شوهرمن ادم شوخیه و اینکه جرات نداره دست بهم بزنه پارش کردم ولی اگه غد باشع طرف جواب نمیده واقعا

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
هیچی دادو بیداد کردم چهارتا مشت خوابوندم تو شکمش موهاشم کشیدم خالی شدم بعد ی لبخند زدم گفتم برای ج‌ا ...

خدایی اینکارو کردی،😵‍💫🤐😐😂😂😂

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
هزار بار هم پیام دادم تهدیدشم کردم‌.

میخواد حرصتو دربیاره بی خیال باش

شوهر منم بیجنبس 

پس اینکارو نکن

بدتر میشه ..!♥️

خودت قلقش رو بهتر می‌دونی با یه روش دیگه  بهش بفهمون  

بهش بگو اگه کارم داری تو یه پیام بهم بگو تا اینقدر نگرانت نشم.

یا حداقل جواب بده بگو که کار داری منم درکت میکنم دیگه زنگ نمی‌زنم 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

میخواد حرصتو دربیاره بی خیال باش

حتی اگه با رییس جمهور هم همنشین بوده باشه... یلحظه میتونه پیام بده جایی هستم‌‌..

نه اینکه گوشیشو رد بده .. همیشه همینه بقیه رو به من ترجیح میده   با اینهمه عیب و ایراد ب یدونه زن هم قانع نیست  همش میگ من دوتا زن میخام  ینی بقیه زنا اونجاشون چجوریه خوشبحال لیزر که مد به مد میبینن

حتی اگه با رییس جمهور هم همنشین بوده باشه... یلحظه میتونه پیام بده جایی هستم‌‌.. نه اینکه گوشیشو رد ...

همه مردا احمقن بی خیال اینقد رد بده نفسش دربیاد