2777
2789
عنوان

گوشیشو رد میده

369 بازدید | 43 پست

با شوهری که بالای ده بار بهش زنگ میزنی کار واجبش  داری

تماسو رد میده باید چیکار کرد؟

ساعت ۷ بمن گفت میرم  جایی کار دارم ۸و نیمم برگشت‌‌. 

هرچی زنگ میزنم  رد میده.. پیامم نمیده بهم چرا بر نمیداره

یذره برامن ارزش قاعل نیس.. چیکارش کنم؟😒

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه بار بیشتر زنگ نزن 

اون که جواب نمیده خودتو سبک نکن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم بعضی مردھا اینطوری ان شوھر منم دورہ بہ بھانہ کار رفتہ یہ شھری کہ ۱۰ ساعت از من دورہ بعضی روزھا ...

💔

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

وای من ازین متنفرم یکی زنگ میزنم رد بده شوهرمو سر این موضوع ک دوبار زنگ زدم جواب نداد کباب کردم الان برمیداره نهایت کار داشته باشه میگه بعدا زنگ میزنم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

تو 13 سال زندگی حتی تو بدترین دعواها هم رد تماس نداده 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔