2777
2789
عنوان

گوشیشو رد میده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
وای من ازین متنفرم یکی زنگ میزنم رد بده شوهرمو سر این موضوع ک دوبار زنگ زدم جواب نداد کباب کردم الان ...

چی گفتی .. منو راهنمایی کن بسوزونمش

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من ازین متنفرم یکی زنگ میزنم رد بده شوهرمو سر این موضوع ک دوبار زنگ زدم جواب نداد کباب کردم الان ...

چجوری کبابش کردی

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

کلید موفقیتت چیه

شوهرم کینه ای نیس دعواروهم کش نمیده من بینهایت صبورم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

عزیزم زیاد سخت نگیراا

یه فیلم دان کن بشین نگاه کن تا بیاد خونه بعدش باهاش حرف بزن ،اصلا دعواش کن

اینجوری ارزش خودتم میاری پایین قروبنت برم ♥️

دیگه بهش زنگ نزن 

یه بار زدی برنداشت نه میخواد پیام بدی نه میخواد زنگ بزنی.

شوهر منم از عصر گفته کار دارم خودم بهت زنگ میزنم هنوزم نزده🥲

بی‌خیال:)

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

مردا چ بیخیالن،این ور زنا جلز ولزن اون ور اونا اصلا عین خیالشونم نیس

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم زیاد سخت نگیراا یه فیلم دان کن بشین نگاه کن تا بیاد خونه بعدش باهاش حرف بزن ،اصلا دعواش کن ا ...

اوهوم بهترین راه حله.. ولی فکرشو کن یکار واجب داشته باشی هی پدر مادرتم روت فشار بیارن زنگ زدی؟ الان زنگ بزن یکسرهه کنن

چی گفتی .. منو راهنمایی کن بسوزونمش

هیچی دادو بیداد کردم چهارتا مشت خوابوندم تو شکمش موهاشم کشیدم خالی شدم بعد ی لبخند زدم گفتم برای ج‌اب ندادن گوشیت کتک خوردی خواب بود روش ی پارچ اب خالی کردم رفت حموم ابگرمکنو خاموش کردم و شارژر گوشیشم برداشتم انداختم بیرون.البته قبلا گفته بودم اگه ردی بدی پارت میکنم چون واقعا متنفرم ازین کار

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
چجوری کبابش کردی

نوشتم 

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
هیچی دادو بیداد کردم چهارتا مشت خوابوندم تو شکمش موهاشم کشیدم خالی شدم بعد ی لبخند زدم گفتم برای ج‌ا ...

😂😂😂😂😂