2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 51 پست
مثلا چی میبینند؟

مثلا هر اتفاقی که قراربیوفته بحث دعوا مردن کسی میاد جلو چشمم بعد میبینمشون واقعی از ترس کل بدنم یخ میزنم 

صبوری میکنم تا موفقیت ،،،،عالیس در سر زمین عجایب_🎈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمن بگو؟ شوعرم؟بچم؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
با اجازه اسی، اگه میشه برا رسیدن به حاجتم نفری یه صلپات بفرستین🙂💜اسمم النازه:)  دعا در حق هم ...

امیدوارم مشکلت حس بشه عزیزم

فقط برا خودم حدس میزنم همون اتفاقا میوفته و خیلی میترسم بابت چون که بیشترشان اتفاق بده 

عزیزممم🥺🥺

سعی کن کنترلش کنی حستو 

با مدیتشن و‌یسری راه کارا

که البته باید راه درستو بری ک اتفاق بدی نیوفته

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱
عزیزم برای بقیه هم کارمیکنه بگی من طلاق دارم یانه؟

واسه کسیو فقط افراد نزدیک به خودم میاد توی ذهنم و دقیقا همون اتفاق براشون میوفته شوهرم میگه تو نحسی که همه چیزای که میبینی واقعی میشن

من همینجوریم والان باخوندن تاپیکت یاد خاطرات تلخم افتادم که قبل اینکه اتفاق بیفته خوابشودیدم وحسش کر ...

وای منم همین حسو دارم همی الآنم بدنم یخ زده خیلی از خودم میترسم و چالش چاکره هارو پر کردم چشم سوم باز بود

من اینایی که هی میان میگن در مورد من بگو وحدس بزن ودرک نمیکنم واقعا یعنی چی بچه مچه ای چیزی هستید؟

به قرآن که هست هیچ کدوم از حرفایی که زدم دروغ نگفتم به جون بچم حتی لحظه مرگ مادرمو دیدم که خاکش میکنم دارن میشورنش و وقتی زنده بودم از خواب پا میشدم انگار روح مامانم جلوم نشسته ،،

عزیزممم🥺🥺 سعی کن کنترلش کنی حستو  با مدیتشن و‌یسری راه کارا که البته باید راه درستو بری ک ...

همه اتفاقا بده همشون مرگن خیلی از خودم میترسم احساس میکنم آدم بدی هستم و مرگ هرمی میاد توی ذهنم فرداش به تو. باور نکردی میمیره

به قرآن که هست هیچ کدوم از حرفایی که زدم دروغ نگفتم به جون بچم حتی لحظه مرگ مادرمو دیدم که خاکش میکن ...

میدونم منظورم ایناییه که تو تاپیکت میگن در مودو ما حدس بزن اخه نمیشه که در مورد یکی حدس بزنی حس ششم خیلی فرق. اره غیر ارادیه خودش میاد تو ذهن ادم