2777
2789
عنوان

چشم سوم

747 بازدید | 51 پست

بنظرتون چشم سون یا حس ششم واقعیت داره اینایی که تعریف میکنم اتفاقاتی که برام افتاده یعنی چشم سوم بازه

صبوری میکنم تا موفقیت ،،،،عالیس در سر زمین عجایب_🎈

دیشب ساعت سه شب گوشی شوهرم زنگ خورد و من توی ذهن خودم فلانی رفیقش فوت کرده بعد که گوشیو قطع کرد شمع بود گفتم چیشده گفت رفیقم فوت کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال خواب مامانمو دیدم میمیره یا روحش تو بدنش جدا میشه میاد جلوم میشینه سه روز بعد فوت کرد ،،و چند بار خواب دیدم دارم مامانمو توی سرد خونه میشورم

پری روز یهو اومد توی ذهنم یکی میمیره خونشونم روستاس به جون پسرم قرآن خوندم که کسی عزیزشو از دست نده گوشیم زنگ خورد خواهرم گفت میدونید مامان زندایی تازه فوت کرد خونشون روستاس یادت نره فردا بری تشیح جنازه

دیشب ساعت سه شب گوشی شوهرم زنگ خورد و من توی ذهن خودم فلانی رفیقش فوت کرده بعد که گوشیو قطع کرد شمع ...

من همینجوریم والان باخوندن تاپیکت یاد خاطرات تلخم افتادم که قبل اینکه اتفاق بیفته خوابشودیدم وحسش کردم بیشتر اتفاقات تلخ بوده برام گاهی از خودم میترسم

ببین کسی که چشم سومش بازه فقط حس شیشمش برا خودش کار میکنه برا بقیه نه

فقط برا خودم حدس میزنم همون اتفاقا میوفته و خیلی میترسم بابت چون که بیشترشان اتفاق بده