سلام دوستان من میخام برم ترکیه نه پولشو داریم و نه زبان ترکی بلدیم زندگیمون اینجا واقعا نمیچرخه شوهرم که کلا ناامیده میگه بریم ترکیه کار کنیم .نمیدونم الان اونجا چه جوریه کسی به تازگی رفته بدونه اونجا چجوریه از لحاظ کار و حقوقش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت رفته یه کشور دیگه فقط جای خواب بهش دادن و تو رستوران کار میکنه پول خورد و خوراکش میده میگه به هر کی مساد اونبر همینو میگه ایران خییییلی راحت تر از کشورای دیگه میشه پول دربیاری مگر اینکه خیلی از لحاظ علمی بالا باشی اونجا شغل خوب پیدا کنی ... عزیزم ترکیه یه آب معدنی با پول ما میشه ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تومن
والا داداش من رفته بود اونجا بعد یه مدت که اومد گفت باور کن اونجا به حدی پول گاز گرون بود که دوستش برای چای درست کردن هم درست و حسابی گاز رو روشن نمیکرد و گفت ایستاد تا آب جوش اومد سریع گاز رو خاموش کرد
نمیخوام شنا رو منصرف کنم ولی گفت خرج و مخارج اونجا صد برابر از اینجا بیشتره پسر داییمم رفته بود گفت به خدا هر چی کار میکنم فقط پول خوراکمونه گف خیلی خیلی مخارج بالاس داداشم برگشت