2777
2789
عنوان

ترکیه برای چند سال زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 15896 بازدید | 58 پست

ترکیه اصلااا خوب نیست برای پول درآوردن خصوصا شما که نه زبان بلدید نه کار نه پول دارید خیلی اوضاعتون بدتر میشه خیلی ام اونجا گروووونیه خیلی

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و من خودم هرسال تقریبا نزدیکای بهمن و اسفند میرم اونجا همسرم اقوام دارن اصلا بدرد نمیخوره برو دوبی یا کشورهای عربی

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت   رفته یه کشور دیگه فقط جای خواب بهش دادن و  تو رستوران کار میکنه  پول خورد و خوراکش میده میگه به هر کی مساد اونبر همینو میگه ایران  خییییلی راحت تر از کشورای دیگه میشه پول دربیاری  مگر اینکه خیلی از لحاظ علمی بالا باشی اونجا شغل خوب پیدا کنی ... عزیزم ترکیه یه  آب معدنی با پول ما میشه ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تومن

نمیدونم بخدا...ولی همش حس میکنم کسی که نمیتونه تو کشور خودش موفق باشه،چطور میتونه بره یجای دیگه اونم ...

اره عزیزم فکرت اشتباهه 

چون خیلیا درس خوندن و متخصصن ولی به حقشون نرسیدن مهاجرت میکنن میرن زندگیشونو به بهترین شکل میسازن

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

والا داداش من رفته بود اونجا بعد یه مدت که اومد گفت باور کن اونجا به حدی پول گاز گرون بود که دوستش برای چای درست کردن هم درست و حسابی گاز رو روشن نمیکرد و گفت ایستاد تا آب جوش اومد سریع گاز رو خاموش کرد

نمیخوام شنا رو منصرف کنم ولی گفت خرج و مخارج اونجا صد برابر از اینجا بیشتره پسر داییمم رفته بود گفت به خدا هر چی کار میکنم فقط پول خوراکمونه گف خیلی خیلی مخارج بالاس داداشم برگشت

اونجام مث ایرانه بنظرم برید کشورای عربی مثل دبی 

دبی کم کم باید ماهی ۲۰ هزار درهم درامد داشته باشید

کارگرا اونم اگرر استخدام بشن بیشتر ۵۰۰۰ تا نمیگیرن

هزینه اجاره حتی ی استودیو ساده سالی ۳۰۰ ،۴۰۰ تومن ب بالاس

اقامت ۳ ساله بخوای بگیری باید شرکت ثبت کنی کم کم ۳۰۰ تومن

اصلا صرف نداره

فقط برای مسافرت خوبه

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬

اکر زبان بلد نیستید که خیلیییی بده

من برادرم رفت و نتونست کاری از پیش ببره و برگشت و فقط دوسال از زندگی عقب افتاد به اضافه اینکه تمام جهیزیه خانمشم که فروخته بودن دوباره مجبور شدن بخرن

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

برو اربیل یا سلیمانیه اقلیم کردستان عراق بنظرم خیلی بهتر ب نتیجه میرسیم تا ترکیه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت   رف ...

اشناتون احتمال خیلی زیاد پناهنده بوده 

چون اگه قانونی بری اهل کار باشی راحت میتونی هزینه های زندگیتو تامین کنی 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت   رف ...

داری میگی به پول ما،، به پول خودشون و حقوق خودشون حساب کن لیر با پول ما گرونه

کشورای عربی به راحتی ویزا نمیدن که

بلاخره هرجوری ک بتونه بره برد کرده بهتر از ترکیه است اصن قاچاقی برن😂😐