2777
2789
عنوان

ترکیه برای چند سال زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 15900 بازدید | 58 پست
دبی کم کم باید ماهی ۲۰ هزار درهم درامد داشته باشید کارگرا اونم اگرر استخدام بشن بیشتر ۵۰۰۰ تا نمیگی ...

یکی از اقوام ما اونجا میاد و میره وضعش خیلی خوبه تو تهران ی خونه بزرگ تو منطقه خوب داره ماشین خوب همش تو مسافرت و تفریحه حالا من این درامد و این چیزارو نمیدونم گفتم شاید خوب باشه ☺

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت   رف ...

درسته ترکیه گرونیه من تابستون ایونجا بودم یه آب معدنی الان در بدترین حالتش بشه ۳۰ ۴۰ هزار تومن به پول ما

اشناتون احتمال خیلی زیاد پناهندت بوده  چون اگه قانونی بری اهل کار باشی راحت میتونی هزینه های ز ...

عزیزم من  اکثرا توی تمام کشورا اقوام داریم حتی کانادا  اونا حتی پول اینو ندارن که بخوان یه سفر بیان ایران و برگردن  اونبر اب از دور زیبا هست  اگه هم شغل خوبی داشته باشی سختگیری خیلی بالاست باید به سختی کار کنی همون هم والا ایران میتونی مثلا خیلی بدبخت بیچاره بشی بری دست فروشی مثلا ولی صد سال اگه اونجا بزارن 

یکی از اقوام ما اونجا میاد و میره وضعش خیلی خوبه تو تهران ی خونه بزرگ تو منطقه خوب داره ماشین خوب هم ...

بله عزیزم   برای کسی ک سرمایه داره مناسبه

ولی ایشون میگن سرمایه ای ندارن

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
یکی از اقوام ما اونجا میاد و میره وضعش خیلی خوبه تو تهران ی خونه بزرگ تو منطقه خوب داره ماشین خوب هم ...

بنظرم اگه یکی برع اونجا ها کارگری ام بکنه بعد پوله رو بفرسته ایران پولدار میشن توی ایران چونکه پول ما ارزش ندارع ولی پول اونا داره همون پول اونارو توی ایران تبدیل ب ریال و تومان بکنی خیلی میشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره عزیزم فکرت اشتباهه  چون خیلیا درس خوندن و متخصصن ولی به حقشون نرسیدن مهاجرت میکنن میرن زند ...

بله برای تحصیلات،مهاجرت کردن خوبه من پسرداییم رفته نروژ.اونیکی داییم چند ساله آلمانه،دخترخالم کاناداست،دوستم چندماه پیش رفت قبرس......

منظور من اینه اینجا نتونی پول دربیاری تو کشور غریبه هم نمیتونی...اونم ترکیه 

ما که والا هرکیمون رفت از ایران کلی سرمایه و پول با خودش برد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم من  اکثرا توی تمام کشورا اقوام داریم حتی کانادا  اونا حتی پول اینو ندارن که بخوان یه ...

منم رو هوا حرف نمیزنم 

دارم میبینم اوناییکه میشناسم حتی با لیسانس رفتنو کار پیدا کردن و دارن زندگی میکنن از اوضاعشون راضین 

خونه زندگیشونو دارم میبینم 

مدارس بچه هاشون 

همه جا سختی داره و با خوردن خوابیدن به کسی پول نمیدن 

به سختی کار کردنم نقطه ی ضعف نیست که عنوان میشه بلکه نقطه ی قوته که سخت کار میکنی و حقوق خوب میگیری 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

بنظرم اگه یکی برع اونجا ها کارگری ام بکنه بعد پوله رو بفرسته ایران پولدار میشن توی ایران چونکه پول م ...

نه اصلا اینجوری نیست دوستم میگفت تو ایران وضع مالی خیلی خوب داشتن پولدار بودن رفتن یه کشور اروپایی سوئد میگفت الان شدن جز فقیرای اونجا میگفت تو ایران بهتدین زندگی داشتیم 

ایران تنها کشوری هست که راحت میتونید توش پول دربیارید ..چند وقت پیش یکی از آشناهامون میگفت   رف ...

آره پول مشروبات الکلیش خیلی ارزونتر از آبه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگر همسرتون حرفه ایی بلد نباشه سخته اگر کارگری خوب تو کشور خودت کارگری کن اقلیم کردستان عراق برای کار کردن خیلی خیلی بهتر از ترکیه است الان یک کارگر ساده تو اقلیم کردستان روزانه ۳۰ الی ۳۵ دلار میگیره که با پول خودمون خیلی میشه

بنظرم اگه یکی برع اونجا ها کارگری ام بکنه بعد پوله رو بفرسته ایران پولدار میشن توی ایران چونکه پول م ...

آفرین الان حتی پول عراق هم از پول ما با ارزش تره

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
نه اصلا اینجوری نیست دوستم میگفت تو ایران وضع مالی خیلی خوب داشتن پولدار بودن رفتن یه کشور اروپایی س ...

فک کنم متوجه حرفم  نشدید اصلا دارم میگم یکی بره اونجا کار کنه درامدشو بفرسته ایران ن همه سرمایش و بفروشه بره اونجا زندگی کنه خب مشخصه میشن فقیر 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

آفرین الان حتی پول عراق هم از پول ما با ارزش تره

اره من با اربیل و سلیمانیه و خانقین زیاد رفتو آمد دارم مثلا شاید درسال ۲یا ۳بار برم و بیام 

اصن اربیل اینقدر خفنهههه تا چندسال دیگ شبیح دوبی یا ریاض عربستان چیزی میشه